banner651

FOTOĞRAF DERNEKLERİ İLİMİZİ TERCİH EDİYOR

İLİMİZE FOTOĞRAF DERNEKLERİ AKIN AKIN GELMEYE DEVAM EDİYOR

FOTOĞRAF DERNEKLERİ İLİMİZİ TERCİH EDİYOR
 İLİMİZE FOTOĞRAF DERNEKLERİ AKIN AKIN GELMEYE DEVAM EDİYOR

 Kahramanmaraş’ın Tarihi Ve Turistik Mekânları Fotoğraf Karelerine Yansıtılıyor…

 Son bir ay içerisinde Adana, İstanbul fotoğraf derneklerinden sonra İskenderunlu Fotoğrafçılar Kahramanmaraş’a Geldi.

İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği  (İSKFAD)  tarafından organize edilen gezi ile İskenderunlu fotoğrafçılar Kahramanmaraş’a gelerek, fotoğraf eğitmenleri gözetiminde Kahramanmaraş kapalı çarşısını dolaşarak bol bol fotoğraf çekti.

 Kahramanmaraş’ın tarihi ve turistik mekânlarının fotoğraflarını çeken fotoğrafçılar, Kahramanmaraş’a geldiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını, kapalı çarşının fotoğrafçılar için bulunmaz bir mekan söyleyerek tüm fotoğraf severleri  Kahramanmaraş’a davet ettiler.

 İskenderun Fotoğraf ve Sinema   Sanatı  Derneği  (İSKFAD)  Başkan Yardımcı Doktor Mehmet DOĞAN Kahramanmaraş’a gelmekten bu güzel mekanları fotoğraflamaktan dolayı mutluluk duydukları söyleyerek kaybolmaya yüz tutan el sanatlarını fotoğraf karelerine yansıtacaklarını dile getirdi.

 Kursiyerlerden Tuğba DEMİREL ise Kahramanmaraş insanlarının çok sıcakkanlı ve misafirperver olduklarını söyledi.

 Geziye eşlik eden diğer bir fotoğrafçı Özgül EVREN'de Kahramanmaraş’ın özellikle Kapalıçarşı’sına hayran kaldıklarını söyleyerek tüm fotoğraf severleri Kahramanmaraş’a davet etti.

 Kahramanmaraş Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği KAFSAD Başkanı Mehmet KIRMIZIKAYA ise ‘İlimizin tarihi, turistik mekânları birçok fotoğraf derneği üyelerinin dikkatini çekmekte, son bir ay içerisinde Adana ve  İstanbul dan gelen guruplara KAFSAD olarak eşlik ettik son olarak ta İskenderun’dan gelen misafirlerimizi Kahramanmaraş’ta ağırladık. İlimizi, Kahramanmaraş’ımızı böyle güzel organizasyonlar ile tanıtmaktan dernek olarak büyük mutluluk duyuyoruz, tüm fotoğrafçıları Kahramanmaraş’a gelmeye ilimizin tarihî dokusunu fotoğraflamaya davet ediyorum’ dedi. 

Kahramanmaraş Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği KAFSAD üyelerinden Erdem BAĞCI ‘nın rehberlik ettiği gezide Kahramanmaraş’ı fotoğraf karelerine yansıtan fotoğrafçılar başta Maraş Dondurması, Maraş Biberi, Maraş Tarhanası, bakır ve ahşap işlemeleri olmak üzere çeşitli hediyeler aldılar.

 İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı  Derneği  (İSKFAD)  üyeleri, Kahramanmaraş’ta hoşça vakit geçirerek ilimizden ayrıldılar.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER