banner651

FETÖ/PDY OPERASYONU 3 TUTUKLAMA DAHA

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik Kahramanmaraş merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 10 kişiden 3'ü tutuklandı. 7 kişi hakkında da adli kontrol kararı verildi.

FETÖ/PDY OPERASYONU 3 TUTUKLAMA DAHA

 Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik Kahramanmaraş merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 10 kişiden 3'ü tutuklandı. 7 kişi hakkında da adli kontrol kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttüğü Kahramanmaraş merkezli, Şanlıurfa ve Gaziantep illerini kapsayan FETÖ/PDY soruşturmasında önceki gün gözaltına alınan zanlılardan 10 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. 

Savcılığa verilen ifadenin ardından mahkemeye sevk edilen 10 kişiden Lale Eğitim ve Kültür Derneği (LALE-DER) Genel Sekreteri Bilge P. ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğretim görevlileri Hasan D. ve Yüksel B. tutuklandı. Aynı soruşturma kapsamında mahkemeye çıkan 7 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER