banner675

FETHİ ÇOKKESER YUVAYA DÖNDÜ

ÇOKKESER İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI.

FETHİ ÇOKKESER YUVAYA DÖNDÜ

 Spor Toto 3. Ligde mücadele veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon için eski teknik sorumlulularından Fethi Çokkeser ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, antrenör Fethi Çokkeser ile el sıkıştı. Kahramanmaraş'ı Spor Toto 3. Ligde temsil eden ve Profesyonel ligde boy gösterdiği 4 sezonda bir türlü istediği başarıyı elde edemeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraşlı teknik adam Fethi Çokkeser ile anlaştı. Geçen sezon mücadele verdiği 3. Lig 3. Grupta LİGİ 6. Sırada tamamlayan ve Play-Off maçlarına dahi katılamayarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi teknik adam sorununu Fethi Çokkeser ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak çözdü.
Çokkeser, 2010-2011 Futbol sezonunda bir ilke imza atarak, Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u şampiyon yaparak Spor Toto 3. Lige çıkartmıştı.  O sezon mevcut yönetim tarafından istenilmeyen Çokkeser, 2. Ligde mücadele veren Kahramanmaraşspor teknik sorumluluğuna getirildi. En önemli başarısına burada imza atan Çokkeser, Kahramanmaraşspor'u Spor Toto 2. Lig'den PTT 1. Lig'e çıkartmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685