banner651

EVDEN HAVAALANINA, HAVAALANINDAN EVE ÖZEL HİZMET

ERKOÇ, ULAŞIMDA YENİLİKLER DEVAM EDECEK

 EVDEN HAVAALANINA, HAVAALANINDAN EVE ÖZEL HİZMET

 

    Kahramankart projesi gibi ulaşım alanında gerçekleştirdiği önemli yatırımlarla Kahramanmaraşlılara daha güvenli ve konforlu bir ulaşım olanağı sağlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şimdi de “Havaalanına Servis” hizmetini Kahramanmaraşlı yolcuların hizmetine sundu.

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, havayolu ile yolculuk yapan vatandaşlar ı şehirde bulundukları adresten alıp havaalanına veya uçak yolculukları bittiğinde havaalanından alıp ev, otel veya gidecekleri yere ulaştırıyor.

    Kahramanmaraşlılar tarafından yoğun ilgi gören uygulamada vatandaşlar, uçak kalkış saatinden en az 4 saat öncesinde 0531 723 69 85 no’lu telefonu arayarak bilgi vermeleri halinde, evlerine en yakın noktadan alınarak havalimanına götürülüyor, uçak yolculuğu biten vatandaşlar ise havaalanından alınıp ev, otel veya gitmek istedikleri yerlere belediye otobüsleri ile taşınıyor.

Ulaşımda yenilikler devam edecek

    Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,  “Ulaşımda hava taşımacılığını kullanan vatandaşlarımızın zamanında ve güvenli olarak havaalanlarına ulaştırılması ve havaalanından konaklayacakları yerlere ulaştırılmaları için vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi olarak özel otobüs seferleri başlattık. Vatandaşlarımızın havayolu yolculuğunun konforu havaalanına giderken başlayacak ve uçaktan indikten sonrada sürecek. Hemşehrilerimizin hızlı, güvenilir ve rahat yolculuk yapabilmeleri için hizmetlerimiz devam edecek." dedi.

Sadece 5 TL

    Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara sağladığı özel havaalanı otobüs servis bedelinin sadece 5 TL ile ücretlendirildiği belirtildi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER