banner675

ERBAKAN VAKFI KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİ AÇILDI

İsmet Paşa Mahallesi'nde yer alan vakıf binasının açılış törenine katılan Erbakan VakfıBaşkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, Erbakan hocamızın ismini taşıyan bir organizasyonun açılışını yapmaktan şeref duyduğunu söyledi.

ERBAKAN VAKFI KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİ AÇILDI

 ERBAKAN VAKFI KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİ AÇILDI
Saadet Partisi eski Genel Başkanı merhum Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Erbakan VakfıBaşkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, başkanlığını yaptığı vakfın Kahramanmaraş şubesinin açılışını yaptı.



İsmet Paşa Mahallesi'nde yer alan vakıf binasının açılış törenine katılan Erbakan VakfıBaşkanı Dr. Muhammed Ali Fatih ErbakanErbakan hocamızın ismini taşıyan bir organizasyonun açılışını yapmaktan şeref duyduğunu söyledi.



Erbakan, açılış töreninde yaptığı konuşmasında; "Bütün hayatı boyunca peygamberlerin yolundan ilerleyen, onları kendisine rehber edinen, onların istikametini kendisine istikamet olarak belirleyen bir insanın, bir liderin, bir dava adamının Erbakan hocamızın ismini taşıyan bir organizasyonun açılışını yapmak son derece büyük bir şereftir. ve o açılışın yapıldığı şehre, o şehrin insanlarına en büyük hayırları getirecek bir hadisedir" dedi.



Tören açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2016, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685