banner651

ENGELLİLER İÇİN YAZ DÖNEMİNDE YÜZME KURSU

ENGELLİLER İÇİN YAZ DÖNEMİNDE YÜZME KURSU

 ENGELLİLER İÇİN YAZ DÖNEMİNDE YÜZME KURSU

  ENGELLİLER İÇİN YAZ DÖNEMİNDE YÜZME KURSU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yaz döneminde açılan 22 Haziran 2016 tarihinde başlayan Engelliler için Yüzme Kursu devam etmektedir.

Engelliler Yüzme Kursu Türkiye Bedensel Engelliler Milli Takım Antrenörü Osman Çullu ve Ali Uzun yönetiminde engelli çocuklar yüzme eğitimi almaktalar. Yaz Dönemi Engellilere Yönelik Yüzme Kursuna yaklaşık 60 engelli çocuk katılmaktadır.

Yaz dönemi Yüzme Kursuna katılan Engelli çocuklar mini bir müsabaka yaparak yüzdüler. Müsabaka sonunda Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ve Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam tarafından engelli çocuklara madalya takdim edilerek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç tarafından gönderilen hediyeler takdim edildi.

Engelli 60 çocuk (Bedensel, Otizm, Down Sendromu, Zihinsel Engelli) çocuklar gruplar halinde yüzdü, müsabakaları tüm yaz dönemi yüzme kurslarına katılan çocuklar ve aileleri izledi. Yarışma sonucu engelli çocuklar büyük alkış aldı.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 06:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER