banner675

ENGELLİ SORUNLARI KONUŞULDU

ENGELLİLERİN VE AİLELERİN YAŞADIĞI SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

ENGELLİ SORUNLARI KONUŞULDU

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle hafta sonu bir dizi etkinlikler düzenledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan konferans Türkoğlu Misak-ı Milli Salonu'nda gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Psikolojik Danışman Fatih Kılıçkara, "Engellilerin ve Ailelerin Yaşadığı Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu bir sunum gerçekleştirdi.
Sunum boyunca Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı personellerinden Latif Aslan, işitme engelliler için  çeviri yaptı.
 Konferansta ayrıca Kahramanmaraş Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hakan Vicdan konuk katılımcı olarak yer aldı ve Kahramanmaraş'ta engelliler için yapılan çalışmaları değerlendirdi.
Sunum arasında Neyzen Ahmet Nebi Akpınar katılımcılara kısa bir ney dinletisi sundu.
Konferansın sonunda Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan, Türkoğlu Cumhuriyet Savcısı Hakan Altun, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ, Engelliler Şube Mehmet Fatih Akşam, konferansın sonunda Fatih Kılıçkara ve Hakan Vicdan'a birer buket çiçek ve plaket takdim ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685