banner651

EN VERİMLİ YAZ TATİLİ ONİKİŞUBAT’TA GEÇİYOR

Onikişubat Belediyesi çocukların doğru yetişmesi, iyi ve ahlaklı bireyler olmaları ve yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri için yaz kurslarını hizmete açtı.

EN VERİMLİ YAZ TATİLİ ONİKİŞUBAT’TA GEÇİYOR

 

EN VERİMLİ YAZ TATİLİ ONİKİŞUBAT’TA GEÇİYOR

Onikişubat Belediyesi çocukların doğru yetişmesi, iyi ve ahlaklı bireyler olmaları ve yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri için yaz kurslarını hizmete açtı.

Bilgi ve Kültür Evleri ve Sosyal Etkinlik Merkezlerinde hizmete açılan kurslarda 7-14 yaş arası öğrenciler dini bilgiler, sosyal, kültürel ve spor faaliyetleri alanlarında açılan kurslardan faydalanabiliyor.

Yaz Okulu Programı kapsamında Kur’an-ı Kerim, Adab-ı Muaşeret, Peygamberler Tarihi, Siyer-i Nebi, Ezber Talimi, İlmihal / İbadet, Değerler Eğitimi, Osmanlıca, Hızlı Okuma, İngilizce gibi derslerin yanı sıra Halk Oyunları, Bağlama, Gitar, Resim, Diksiyon, İşaret Dil Eğitimi, Akıl Oyunları- Satranç, Drama, Sportif Faaliyetler, Doğa ve Kültür Gezileri gibi aktiviteler de yer alıyor.

Onikişubat Belediyesi Başkanı Hanefi Mahçiçek eğitim merkezlerini yerinde incelemek ve öğrencileri ziyaret etmek amacıyla Haydar Bey Sosyal Etkinlik Merkezini ziyaret etti.

Öğrencilerin yeteneklerini keşfettiği bu alanda tek tek sınıfları gezerek, sohbet eden Başkan Mahçiçek, bağlama ve gitar çalan kursiyerleri ilgiyle dinledi. Resim kursunda grup halinde çalışan öğrencilerle de bir araya gelen Başkan Mahçiçek, sanatsal faaliyet alanına eğilim gösteren çocukların daha başarılı olacağına inandığını belirterek, öğrencileri tebrik etti.

Başkan Mahçiçek “ Nitelikli Bireyler Yetiştirmek İstiyoruz”

Sosyal Etkinlik Merkezinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Mahçiçek,     Haydar Bey Mahallemizde bulunan Sosyal Etkinlik Merkezimizde hem eğitim hem de düşünsel alanda, çocuklarımızın zekâ seviyelerinin daha iyi seviyeleri gelmesi bakımından eğitimler veriyoruz. Biz çocuklarımızın hem sanatsal hem de eğitim alanında kendilerini geliştirerek, nitelikli bireyler haline gelmelerini istiyoruz. Bu kapsamda dini bilgiler, sosyal, kültürel ve spor faaliyetleri alanlarında hizmet vermeye gayret ediyoruz.

Biz insan odaklı hizmet anlayışımızla her zaman önce eğitim anlayışını benimsiyoruz. Yapılar inşa etmek kolay fakat önemli olan o yapıların sürdürülebilirliğini sağlayabilecek nitelikli insan yetiştirmek. Onikişubat Belediyesi olarak Kahramanmaraş’a ve Onikişubat ilçemize prestij sağlayacak projeler kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Fakat bu yapıların sadece bir betondan ibaret olmadığını ve ilk işlevinin insan odaklı olduğunu belirtmek istiyoruz.

Her alanda faaliyet gösterirken, farkındalık yaratacak projeler hayata geçiriyoruz. Bu ülkenin evlatlarına ne kadar yatırım yaparsak, bu ülke o kadar iyi noktalara gelecektir. Ülkemiz gelişmiş 20 ülke içerisinde bulunuyor, inanıyorum ki 3- 5 sene sonra bu ülke gelişmiş 10 ülke arasında yer alacaktır. Türkiye’nin çok kıymetli bir ülke olduğunun bilincinde hareket ederek, geleceğe bilinçli, aydın ve donanımlı gençler yetiştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Biz tam da bu noktada küçükte olsa destek verip, katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize” ifadeleri ile sözlerine devam eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, öğrencilere başarılar dilerken, ailelere de bu eğitimlere destek verdiği için teşekkür etti.

 

 

 

Ayrıca Başkan Mahçiçek, hayatın her alanında bireylere olumlu yönde, farkındalık yaratacak çalışmaların devam edeceğini, bu ülkenin çok daha iyi noktalara gelmeleri için destek vereceklerini ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2018, 03:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER