banner651

EN ETKİLİ HUTBE OKUMA YARIŞMASI SONA ERDİ

Müezzin Kayyım Mehmet Eskikömeç “Etkili Hutbe Okumada” Bölge Birinciliğini Kahramanmaraş’a kazandırdı.

EN ETKİLİ HUTBE OKUMA YARIŞMASI SONA ERDİ

 EN ETKİLİ HUTBEYİ O OKUDU

Müezzin Kayyım Mehmet Eskikömeç “Etkili Hutbe Okumada” Bölge Birinciliğini Kahramanmaraş’a kazandırdı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen 2017 yılı " Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle erkek Kur'an kursu öğreticileri, imam-hatip ve müezzin-kayyımlar arasında "Etkili Hutbe Sunumu" bölge finali yarışması yapıldı.

 Kahramanmaraşlı Müezzin kayyım Mehmet Eskikömeç 1. Ci oldu.

 Merkez Zafer Camiinde vatandaşlarımızın ve din görevlilerimizin katılımı ile kıyasıya çekişmeli geçen Hutbe okuma Bölge yarışmasında Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Mersin, Kilis, Karaman ve İlimizden İl birincileri hutbe sunumu yaptılar.

Osmaniye İl MüftüSÜ Ali Rıza Tahiroğlu'nun başkanlığındaki komisyonun değerlendirmesi sonucu K.Maras'tan Mehmet Eskikömeç bölge birincisi olurken Mersin'den Cuma Akkuş ikinci, Adana'dan Ali Akdere üçüncü oldu.

Yarışmanın birincisi Kahramanmaraşlı Müezzin Kayyım Mehmet Eskikömeç , “Öncelikle bu yarışmada İlimi temsil etmek çok güzeldi, yarışma güzel bir ortamda gerçekleşti. Yarışmacıların birbirinden İyi olduğunundan jüri üyeleri yarışmanın birincisini seçmek için çok zorlandılar. Adeta bir kelime hatası yapsa da bir tanesi yarışmanın birincisini seçelim dediğimiz anlar oldu. Sonuçta her yarışmanın bir galibi olduğu gibi ben de bu yarışmayı birincilikle bitirdim, çok mutluyum ve bu birinciliği Kahramanmaraş'a hediye ediyorum.  Darısı Türkiye finalinde olması temennisi ile dostlardan dua bekliyorum.  13 Ağustos pazar günü Isparta da Türkiye finalini kazanıp geleceğim inşallah.”şeklinde konuştu.

Program sonunda dereceye giren din görevlilerimize çeşitli hediyeler verildi.

HABER: HACI ALİ GÜNEÇIKAN

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER