banner651

EKİNÖZÜ BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA YEMEK

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve eşi Nilüfer Çeleğen, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle ilçede yaşayan kadınları yemekte bir araya getirdi.

 EKİNÖZÜ BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA  YEMEK

 EKİNÖZÜ BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA  YEMEK

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve eşi Nilüfer Çeleğen, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle ilçede yaşayan kadınları yemekte bir araya getirdi.

Teknik ve fiziki belediyecilikte ilçesine yaptığı hizmetlerle göz dolduran, 3,5 yılda Ekinözü’nün çehresini genişleten Başkan Nursi Çeleğen öncülüğündeki Ekinözü Belediyesi, sosyal ve kültürel alanda yaptığı çalışmalarla da takdir topluyor. Bu kapsamda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadınları unutmayan Başkan Nursi Çeleğen, ilçedeki kadınlara özel program düzenledi. Ekinözü Yukarı İçmeler Büyükşehir Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen programda Başkan Çeleğen, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Katılımın oldukça yoğun olduğu programda konuşan Başkan Çeleğen, “Biz kadınlarımızı her zaman için ahirette bize şefaat edecek peygamber efendimizin sünnetine göre değerlendiriyoruz” dedi. Toplantıya  Belediye Başkanı  Nursi Çeleğen’in eşi Nilüfer Çeleğen ve  AK Parti Ekinözü İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Kalmış’ta katıldı.

“CENNET ANNELERİN AYAKLARININ ALTINDADIR”

Sözlerinin devamında peygamber efendimizin bir hadisinden de bahseden Başkan Çeleğen, “Cennet annelerin ayaklarının altındadır” diye konuştu. Başkan Çeleğen, “Bugün Dünya 8 Mart Kadınlar Günü. Bizde Ekinözü Belediyesi olarak hem bütün dünyadaki hem de Ekinözülü kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyoruz. Kadın denilince akla birçok şey geliyor. Peygamber efendimizin söylediği gibi cennet annelerin ayaklarının altındadır. Tabii ki şu an salonda bulunan kadınlarımızın çoğu anne birçoğu da anne olmaya adaydır. Biz kadınlarımızı her zaman için ahirette bize şefaat edecek peygamber efendimizin sünnetine göre değerlendiriyoruz. Kadın annedir. Kadın sevgidir. Kadın şefkattir. Kadın güzellikler adına her şeydir. Bugün Afrin’de ki Mehmetçiklerimiz için özellikle siz kadınlarımızdan onların zafere erişebilmesi için dua da istiyoruz. Sizler aile reislerinden çok evlatlarınızı yetiştirme konusunda sizlere çok büyük görevler düşüyor. Benim sizden ricam kızlarınızı, oğullarınızı İslamiyet üzerine yetiştirmenizi rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

“SEVGİYİ KAÇIRMAMAK İÇİN UMUDUNUZU KAYBETMEYİN”

AK Parti Ekinözü İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Kalmış ise dünyada görülen bütün değerlerin eserlerinin kadınlara ait olduğunu belirtti. Kalmış, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “Başkanımız Nursi Çeleğen’e çok teşekkür ediyoruz. Bende herkesin Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Ancak kadınların bir güne sığacağını düşünmüyorum. Hepiniz çok değerlisiniz. Dünya yüzünde gördüğünüz bütün değerlerin eserleri kadınlarıdır. Benim size tavsiyem hayata tutunabilmek, sevgiyi kaçırmamak keşke dememek için umudunuzu kaybetmeyin. Birisi bize değer versin diye beklemeyin herkes kendine değer versin.”


Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER