banner675

MHP KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ ADAYI TOR ELBİSTAN'DA

TOR, TÜRKİYE BİR TERCİH NOKTASINDA

MHP KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ ADAYI  TOR ELBİSTAN'DA

 Milliyetçi Hareket Partisi  Kahramanmaraş milletvekili adayları Elbistan ilçesinde partililerle bir araya geldi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayları Fahrettin Oğuz Tor, Sefer Aycan ve Musa Demir, Elbistan ilçesinde partililerle buluştu. Tor, partisinin Elbistan İlçe teşkilatında yaptığı konuşmada, siyasete girmesinin nedeninin Türkiye'nin içinde bulunduğu durum olarak açıkladı.
Partisi için her seçimin önemli olduğu vurgulayan Tor, "Türkiye bir tercih noktasında. 7 Haziran'da başkanlık sistemi için halk sandık başına gidecek. Hizmetin gelebilmesi için bürokrasi engelini kaldırmak istiyorlar. Herşey senin elinde kaldır. Bu seçim birilerini kurtarma seçimidir. Başkanlık sistemi seçimi değildir. Ülke ve parti siyasetine katkıda bulunacağıma inanıyorum. Uzun yıllar kamu görevinde bulundum. Burada tecrübelerim var. Bu tecrübeyi memleketime, devletime ve milletime olumlu olarak aktarabileceğim kanaatindeyim" diye konuştu.
Aycan ise aday listelerinin açıklanmasının ardından yaşanan istifaları değerlendirdi.
38 aday adayı ile yola çıktıklarını ifade eden Aycan, Genel merkez bir aday listesi belirlediğini, bazı tatsızlıklar olduğunu belirterek, günün birlik günü olduğunu vurguladı.
Aycan, 2 adayın sıralamada ki yerini beğenmedikleri için istifa ettiğini, "Elbistan ilçesinin listede adayı yok" diyerek ortaya bir söylenti çıkarıldığını, bu adayların Kahramanmaraş'ın, Elbistan'ın ve Afşin'in tüm ilçelerin adayı olduğunu sözlerine ekledi. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685