banner675

DURMAZ, GALATASARAY FUTBOL OKULUNU İNCELEDİ

DURMAZ, FUTBOL AKADEMİSİNE SPORCU KAZANDIRACAĞIZ

DURMAZ, GALATASARAY FUTBOL OKULUNU İNCELEDİ

Galatasaray Futbol Okulları Koordinatörü Selim Durmaz, Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'ndan en az bir sporcuyu Galatasaray Futbol Akademisine kazandırmayı düşündüklerini söyledi.
Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'nu ziyaret etmek ve çalışmalar hakkında bilgiler almak üzere ilimize gelen Galatasaray Futbol Okulları Koordinatörü Durmaz, Kaptan Halı Sahada futbolcuların antrenmanları izledi, teknik adamlardan bilgiler aldı.
Durmaz, Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'nu çok yakından takip ettiklerini ifade ederek, "Futbol Okulu 2013 yılında kuruldu, kurulduğu günden bu yana kadarda iyi mesafeler kat etti. Bu çalışmaları bizde yakinen takip ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde yardımcılarımdan birisi olan Seçil Üner hanımefendi gelerek yapılan çalışmaları yerinde gördü. Bize çok güzel raporlar sundu. Bu raporlar doğrultusunda İnşallah Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'ndan en az bir sporcuyu Futbol Akademisine kazandırmayı hedefliyoruz. Hocalarımızda bu doğrultu da çalışmalarını sürdürüyorlar. Zaten hep birlikte çalışıyoruz. Şu an bir problem yok. Biz Dünya'da ve Türkiye'de bizim futbol okullarımızla ilgili yılda iki kez kamp yapıyoruz. Bunlar sömestr ve yaz kamplarıdır.  Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'nda yaz kampına 5 futbolcu katılmıştı. Şimdi ise kış kampına 30 futbolcu ile katılacaklar. Antalya'da 400 tane Futbol Okulumuz öğrencisi kamp yapacak. Burada hedefimiz Akademimize yeni sporcular kazandırmak." Dedi.
Galatasaray Futbol Okulları Koordinatörü Selim Durmaz 'ın Okulumuzu ziyaretinden memnun olduklarını belirten Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Yahya Canlı ise, Biz kendi kendimize hareket eden bir okul değiliz.   Selim hocamızın bizi ikinci defa gelip izlemesi bizler için gurur verici bir olay, disipline uyuyoruz, daha disiplinli bir şekilde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Koordinatörümüz Selim hocamızın direktifleri doğrultusunda hedefimiz Galatasaray Futbol Okulu'ndan iyi sporcular çıkartmak. İnşallah bu çalışmalarımız sayesinde inşallah hedefimize de ulaşacağız" dedi.
Yapılan açıklamalardan sonra Galatasaray Futbol Okulları Koordinatörü Selim Durmaz,  Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Yahya Canlı ile birlikte Antrenörler Ethem Tambay ve Hüseyin Eralp nezaretinde yapılan antrenmanı izledi. 
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685