banner675

DULKADİROĞLU'NDA ASFALT SEZONU BAŞLADI

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

DULKADİROĞLU'NDA ASFALT SEZONU BAŞLADI

 Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay,Hedeflenen haftada iki mahallenin tüm asfalt kaplamasının bitirilmesi olarak belirlendiğini belirterek asfaltsız yol bırakmayacaklarını söyledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların mevsim normallerinde seyretmesiyle asfalt kaplama çalışmalarına hız verdi. Başkan Okay'da hedefin haftada iki mahallenin tüm sokaklarının asfalt kaplama yapılması olduğunu söyledi.
Bölgesine hizmette bir yılı geride bırakan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu bir yıllık süreçte özellikle alt yapı konusunda adeta bir devrime imza attı. Sert geçen kışın sonunda asfalt kaplama çalışmalarına hız veren Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, özelikle merkez mahallelerin asfalt sorununu tamamen çözüme kavuşturmayı hedefliyor.
Asfalt sezonunun açılışıyla ilgili bilgiler veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Fen İşleri Müdürlüğüne ait asfalt plent' inde üretilen asfaltın bu yaz döneminde de Dulkadiroğlu sokaklarıyla buluşturulacağını söyledi. 
Her fırsatta vatandaşın ayağını çamurdan kesecekleri sözünü yenileyen Başkan Okay, asfalt çalışmalarıyla da sokakların standardının yükseltileceğini anlattı.
Başkan Okay, asfalt çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: 
"Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü işletmesindeki asfalt plentinden üretilen asfaltın kaplaması yaz aylarının gelmesiyle büyük bir hız kazandı. Hedeflenen haftada iki mahallenin tüm asfalt kaplamasının bitirilmesi olarak belirlendi. Merkez mahalleri için de iki adet mobil yama ekibi oluşturuldu. Bu ekiplerle birlikte yaz sonuna kadar merkez mahallelerin tamamının asfaltı ve yama sorunu da çözüme kavuşturulacak."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685