DÖNÜKLÜ YAPI'DAN SPORA DESTEK!

WUSHU TAKIMINA MALZEME DESTEĞİ

DÖNÜKLÜ YAPI'DAN SPORA DESTEK!

 

20-25 Mayıs tarihlerinde Samsun'da yapılacak Geleneksel Wushu-Kungfu Şampiyonasına gidecek antrenör ve sporcunun malzemeleri Dönüklü Yapı tarafından temin edildi.
Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlikspor'da çalışmalarını sürdüren wushu antrenörü Halide Ay ve wushucu Gamze Demir'e, şampiyona öncesinde malzeme desteği sağlandı.
Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Dönüklü Yapı-Selim Yılmaz, dün akşam Samsun'a hareket eden ve 20-25 Mayıs tarihleri arasında Bafra İlçesinde yapılacak olan 19 Mayıs Geleneksel Gençlik Wushu-Kungfu Şampiyonasına katılacak antrenör Halide Ay ve sporcu Gamze Demir, şampiyona öncesi kendilerine spor malzemesi desteği sağlanması ile moral buldu.
Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Milli Takım Antrenörü olarak şampiyonaya davet edilen Halide Ay ile şampiyonaya sporcu olarak davet edilen 52 kilo büyüklerde Gamze Demir, önceki gün Samsun'a gittiler. Ay ve Demir, şampiyona öncesi kendilerine malzeme desteği sağlayan Dönüklü Yapı-Selim Yılmaz'a teşekkür ettiler.
Antrenör Ay ve sporcu Demir, bu desteklerin tüm zamanlarda devam etmesini isterken; Gençlikspor'da çalışmalarını sürdüren antrenör Halide Ay, tüm Kahramanmaraşlı bay ve bayan gençleri wushu sporu yapmaya davet etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER