banner675

DONDURMA FESTİVALİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

AVRUPA STANDARTLARI ÜZERİNDE BİR FESTİVAL DÜZENLENECEK

 DONDURMA FESTİVALİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

 







DONDURMA FESTİVALİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında dondurma sezonunda yapılması planlanan Dondurma Festivali’nin hazırlıklarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran Dönemi, en başarılı on projeden projeden birisi seçilen , “1.Uluslararası Maraş Dondurması Kültür ve Sanat Festivali Hazırlık Öncesi Danışmanlık Desteği” konu başlıklı projenin uygulanmasına Katiphan Konağı’nda başlandı.

AVRUPA STANDARTLARI ÜZERİNDE BİR FESTİVAL DÜZENLENECEK

5 gün sürecek eğitim ile 1.Uluslararası Maraş Dondurması Kültür ve Sanat Festivalinde görev alacak personellerin festival konusunda bilgi ve yeterliliklerinin verilecek olan danışmanlıkla arttırılması, festivalde görev alacak personellerin görev tanımlarını belirlenmesi ve Kahramanmaraş’ı dünya çapında tanıtacak, Avrupa standartlarının üzerinde ses getiren bir festival yapılması hedefleniyor.

Katiphan’da 5 gün süresince toplam 25 saat sürecek eğitim ile Dondurma Festivali’nde görev alacak personellere; “1.Uluslar Arası Maraş Dondurması Kültür ve Sanat Festivalinde görev alacak personellerin görev tanımlarının belirlenmesi.

Festival konusunda personellerin bilgi ve yeterlilik düzeylerinin arttırılması için gerekli bilgilendirmeler.

Festival kapsamında düzenlenecek olan Dondurma Çalıştayı’nın içeriğinin oluşturulması

Festivalin tanıtımının yapılmasına yönelik bilgi paylaşımları.

Festival etkinliklerinin profesyonel hale getirilmesi için gerekli danışmanlık eğitimleri.

Festivalin gerçekleşmesi öncesi hazırlık programının ve iç programın oluşturulmasına yönelik danışmanlık verilmesi” konularında eğitim verilecek.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685