banner675

DOĞAN ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

DOĞAN, 7-8 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAĞIZ

DOĞAN ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

 AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu

- AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevinden istifa eden Metin Doğan,  1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için partisine başvuruda bulundu.

Partisinin il binası toplantı salonuna gelen Doğan, başvurusunu AK Parti İl Başkanvekili Ahmet Güngör'e sundu.

Doğan, daha sonra yaptığı açıklamada, Mardin'in Dargeçit ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 4 polis ve bu topraklar için can veren şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

AK Parti teşkilatının kuruluş aşamasında merkez ilçe sekreteri olarak göreve başladığını dile getiren Doğan, iki dönemde baro başkanlığı yaptığını belirterek, "Hem baro hemde AK Parti İl Başkanlığı görevinde kendimize has bir duruş sergiledik, her zaman zalimin karşısında mazlumun yanında dimdik durmaya çalıştık. Tıpkı manevi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan gibi eğilmedik bükülmedik, yamulmadık hep doğrunun hep haklının yanında bulunduk. Mazlumun gür sesi olmak için de gayret gösterdik" diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinde de Kahramanmaraş'ta rekor oy oranına ulaşacakları kanaatinde olduğunu vurgulayan Doğan, 6 olan milletvekili sayıların da necip milletin AK kadrolara desteğiyle 7-8 milletvekiline çıkartılacağını kaydetti.

Halkın, 7 Haziran akşamından bu yana yaşananları yakinen takip ettiğini dile getiren Doğan, hem muhalefet partilerinin ayak diretmelerini, adete olmazları sıralayarak bir koalisyon hükümetini imkansız kılmalarının takip edildiğini belirtti.

Doğan, il başkanlığı ve daha önceki yaptığı görevlerde Kahramanmaraş'ın sorunlarını problemlerini yakinen bilen biri olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Millete hizmet etmenin şerefini taşımak, onurunu yaşamak gayesiyle milletvekili seçimlerinde görevimizden istifa ettik. Aday adaylığı başvurumuzu bugün yapıyoruz. İnşallah sizlerin destek ve duasıyla 18 Eylül'de açıklanacak listelerde de Genel Başkanımızın ve ekibinin iradesiyle listede yer buluruz diye ümit ediyoruz."

AK Parti İl Başkanvekili Güngör ise Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun özel izniyle Metin Doğan'ın il başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirterek, eski başkanları Doğan'ın yanlarında da ayrı bir öneminin olduğunu kaydetti. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685