banner675

DİN GÖNÜLLÜLERİNDEN ŞUBE MÜDÜRÜNE HOŞ GELDİN ZİYARETİ

DENİZ, BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE GÖREV YAPACAĞIZ

DİN GÖNÜLLÜLERİNDEN ŞUBE MÜDÜRÜNE HOŞ GELDİN  ZİYARETİ

 Gaziantep Şahinbey ilçesi Hoşgör Fatih Kur'an Kursunda Öğretici olarak görev yapmakta iken görevde yükselme sınavında başarılı olan Cumaali Deniz yeni görev yeri Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe Müftülüğü Şube Müdürü olarak görevine başladı. Müdürün ilk ziyaretçileri ise Din Gönüllüleri ve görevlileri derneği oldu.

Kahramanmaraş Din Gönüllüleri ve görevlileri derneği başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetimi, Uzun süreli Din Görevlisi olarak Hockenheim Hacı Bayram Camiinde ki görevini yarıda keserek yeni görevine başlayan Cumaali Denizi yalnız bırakmadı. Hayırlı olsun Ziyaret sıcak bir ortamda geçerken başkan Şevket Bozdoğan din gönüllüleri adına Şube Müdürü Cümaali Deniz'e, "Hayırlı ve uğurlu olsun. Görevinizde başarılar dileriz."dedi
Ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu dile getiren Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Cumaali Deniz de heyete teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde görev yapacaklarının altını çizdi.
Ziyarette; Din Gönüllüleri ve görevlileri Dernek başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetim kurulu üyelerinden, Mehmet Fındık, Cemal Geyik, İsmail Dut, Hacı Ali Güneçıkan da hazır bulundu.
Cumaali DENİZ’İN  ÖZGEÇMİŞİ 
10.12.1978 Gaziantep ili Nizip ilçesi Adaklı köyünde doğdu. İlkokulu doğduğu köyde 1989 yılında tamamladı. 1992'de Hoşgör Kur'an Kursunda Hafızlığını tamamladı. 1999'da Ömer Özmimar İmam Hatip lisesinden mezun oldu. 2005'te Anadolu üniversitesi ilahiyat Önlisansı bitirdi. 2008'de Ankara üniversitesi ilahiyat fakültesini tamamladı. 2008'de Elazığ Harput Eğitim Merkezinde Tashih-i Huruf kursunu dereceyle bitirdi. Askerliğini kısa dönem olarak 2009'da İzmir/Bergama'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü 4. sınıfta okumaktadır.
 2004'de Erzincan ili Refahiye ilçesi Cengerli Köyüne imam-Hatip olarak atandı. 2006'da İmam-Hatip olarak Gaziantep iline geldi. 5 Yıl Gaziantep/Şahinbey Merkez Kozluca Cami İmam-Hatibi olarak görev yaptı. 2010 Ramazan ayında Bulgaristan Pazarcık / Yeni mahallede bir ay görev yaptı. Gaziantep/Şahinbey ilçesi Hoşgör Fatih Kur'an Kursunda Kur'an Kursu Öğreticisi olarak görev yapmakta iken 19.09.2012 tarihinden itibaren 19.09.2017 tarihine kadar uzun süreli Din Görevlisi olarak Hockenheim Hacı Bayram Camiine görevlendirildi. Yurtdışı görevini yapmakta iken Görevde Yükselme sınavını kazanarak 01.01.2015 tarihinden itibaren Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Şube Müdürü olarak görevine başlamıştır.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685