banner675

DEV TESİSE , COŞKULU AÇILIŞ

ÜNAL, DÜN YAZDIĞIMIZ O TARİHİ BİZ BİR KEZ DAHA YAZARIZ

DEV TESİSE , COŞKULU AÇILIŞ

- "Bu millet, birilerinin Türkiye ve bu vatan üzerinde hesap yapmasına izin vermeyecektir"
- "Ülkeyi karıştıracaklarını zannedenler hiç heveslenmesinler. Karşılarında dimdik Kahramanmaraş'ı, Antep'i ve Urfa'yı bulurlar. Dün yazdığımız o tarihi biz bir kez daha yazarız bundan emin olun"



 AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Bu millet, birilerinin Türkiye ve bu vatan üzerinde hesap yapmasına izin vermeyecektir" dedi. 

Ünal, Onikişubat Belediyesi tarafından yaptırılan Yol Üst Elemanları Fabrikası'nın açılışında, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in, Devlet Planlama Teşkilatı'ndaki deneyimini yerel yönetimlere taşıyarak çok güzel ve kıymetli işler yaptığını belirtti.

Yerel yönetimlerin  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile anıldığını, belediyecilik hizmetlerinin yeni bir tarza ve bir bakış açısına kavuştuğunu anlatan Ünal, "Cumhurbaşkanımız, 1994'te İstanbul'da çaresizliğin görüldüğü ortamda meseleleri kavrayış biçimiyle, yönetim ve organizasyon anlayışıyla çok kısa bir sürede şehrin havasını, suyunu, denizini ve sorunlarını bitirdi" diye konuştu. 

Ülkede yaşanan son gelişmelere de değinen Ünal, bu ülkeye başka bir yerden gelmediklerini, bu topraklarda doğup bu toprakların derdiyle dertlendiklerini kaydetti.

Ünal,  "Biz bu ülkeyi, vatanı ve bayrağı ayağa kaldırmak için çalışıyoruz. Biz, Suriyeli kardeşimin kucağında çocuğuyla ülke ararken bir gazetecinin ona çelme takmasıyla nasıl düştüğünü gördük ve onlara kucak açtık. Dolayısıyla bu millet, birilerinin Türkiye ve bu vatan üzerinde hesap yapmasına izin vermeyecektir. Ülkeyi karıştıracaklarını zannedenler hiç heveslenmesinler. Karşılarında dimdik Kahramanmaraş'ı, Antep'i ve Urfa'yı bulurlar. Dün yazdığımız o tarihi biz bir kez daha yazarız bundan emin olun" dedi.

Mahçiçek ise fabrikayı yaklaşık 3 ay içerisinde kurduklarını belirterek, çevreye duyarlı, etrafını hiç rahatsız etmeyen ve toz çıkartmayan fabrikanın iyi bir teknolojiyle kurulduğunu aktardı.

Mahçiçek, "Bir haftalık çalışmamızda deneme üretimi olarak 25 bin ton asfalt döktük. 250 bin metrekare de asfalt serdik. Amacımız, inşallah 40 günde bizim bölgemizde asfalt yapılacak yerlerin tümünü yapmak. Bu yıl asfalt meselesini bitirmek. Hep şunu söyledik ve bu konuda mütevazi değiliz. Yerel yönetim alanında AK Parti iyi şeyler yapar, hemde en güzelini yapar" diye konuştu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından fabrikanın açılışı gerçekleştirildi.AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685