banner675

DEBGİCİ’DEN KGC BAŞKANI SAYIN’A ZİYARET

Ak Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Debgici’den Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret.

 DEBGİCİ’DEN  KGC BAŞKANI SAYIN’A ZİYARET

 DEBGİCİ’DEN  KGC BAŞKANI SAYIN’A ZİYARET

Ak Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Debgici’den Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret.

Beraberinde AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkan Yardımcıları Şahin Avşar, Eray Ersoy, Muhammet  Şirikçi  ile birlikte Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın’ı ziyaret eden  AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici,  gündemdeki konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

Kahramanmaraş’taki yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Debgici, Kahramanmaraş’ı yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

 

CHP’NİN YÜRÜYÜŞÜNÜ ELEŞTİRDİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaoğlu’nun “ADALET” yürüyüşünü de eleştiren Debgici, Bu yürüyüşe başta Almanya olmak üzere bir çok yabancı ülkenin destek verdiğini belirtti.

“Adalet” yürüyüşüne destek veren ülkelerin, bu yürüyüş üzerinden İslam düşmanlığı yaptığını, İslam Ülkelerine destek veren birinin İktidara gelmemesini ve güçlenmesini istemediklerini ifade ederek,  bu yürüyüşe Türkiye’deki CHP alt  yapısının tepki göstermesi gerektiğini söyledi.

 

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın’da ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2017, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685