banner651

DALKARA, BAŞVURUSUNU YAPTI

EVLATLARIMIZ BİTİRDİKLERİ OKULLARA RAĞMEN BÜYÜK BİR GELECEK KORKUSU TAŞIR

DALKARA, BAŞVURUSUNU YAPTI

 Cumhuriyet Halk Partisi eski Pazarcık İlçe Belediye Başkanı Kamil Dalkara partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı binasına gelerek Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapan Kamil Dalkara, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Pazarcık'ta Maraş'ta  ve tüm Türkiye'de açlık, işsizlik, yoksulluk, sefalat inanılmaz boyutlarda iken kendisinin eli kolu bağlı köşesinde oturan biri olamayacağı için aday adayı olduğunu söyledi. 
"Hepinizin bildiği üzere sizlerin bana gösterdiği teveccüh ile 5 yıl büyük bir onurla, şerefle, çok büyük bir haz duyarak arzuyla yorulmadan bıkmadan Pazarcık Belediye Başkanlığı görevini yerine getirdim. Dostlar yine hepinizin bildiği gibi, geçen dönem yerel seçimlerde yeniden Pazarcık Belediye Başkanlığına aday olmuştum. Yerel seçimlerde yaşadığımız zorlu seçim mücadelesinden sonra uğradığımı düşündüğüm büyük haksızlıktan sonra ne yazık ki seçimi kaybettik. Seçimlerden sonra, halktan sade bir vatandaş Kamil Dalkara olarak yeniden eski ticari işlerimle uğraşmaya başladım. Hepinizin bildiği gibi Kamil Dalkara uzun yıllar boyunca ticari hayatını başarıyla sürdüren ve ekonomik olarak büyük kazanımlar sağlayan biri. Benim amacım yeniden döndüğüm iş!erimde hayat mücadelemi ailem, sevdiklerim ve yanımda çalışan çalışma arkadaşlarımla sürdürmekti.
Bu gün tüm vasıflarından sıyrılmış halktan sizlerden içinizden biri olan Kamil Dalkara, milletvekili aday adayı. İtiraf etmeliyim ki bu kararı almak benim için hiç kolay olmadı Fakat bu konu ile ilgili bize görev yükleyen sevgili dostlarımız halkımızın bizlerden beklediği daha büyük görev sorumluluklarımızın olduğunu bu yolda yeniden mücadeleye başlamamız gerektiği konusunda Kamil Dalkara'yı ikna ettiler. Dediler ki Kamil Dalkara sen tüm hayatı boyunca halkının en yüksek sosyo ekonomik Seviyede yaşamasını, gelirin insanlar arasında eşit dağılmasını, tüm insanların aynı ölçüde adil tüm haklardan yararlanmasını, hiçbir ayrımcılığa yer verilmeksizin halkı için mücadele etin. Şu an ülkede bunca yoksulluk, yolsuzluk, işsizlik, açlık kol gezerken halkın ötekileştirilir, gencecik fidanlarımız toprağa verilirken sen köşende huzurla oturamazsın. Ailen, sevdiklerin nasıl güvencede olurlar! Sen nasıl huzurlu olabilirsin!
Evet, sevgili dostlar ben bir köşemde elim kolum bağlı hiçbir şey yapmaksızın;
- Pazarcık'ta, Maraş'ta ve tüm Türkiye de açlık, işsizlik, yoksulluk, sefalet inanılmaz boyutlara ulaşmışken,
-Analar mutfaklarında tenceremizde ne kaynatalım derdindeyken,
-Babalar ayın sonunu nasıl getirelim kabusunu yaşarken,
- Evlatlarımız bitirdikleri okullara rağmen büyük bir gelecek korkusu taşırken,
- Enflasyon düştü lafına karşılık bir ay önce aldıklarımızı bir ay sonra alamazken
-Dedim ki" Kamil dostların arkadaşların çok haklılar bu gün mücadeleyi
Pazarcık'tan, Maraş'tan tüm Türkiye için başlatma günüdür." Kamil Dalkara sırça köşkünde ülkesinde olana bitene üç maymunu oynayamaz.
- Pazarcık ve Kahramanmaraş da yaşlı analar, babalar, evlatlar yapılan yolsuzluklar nedeniyle giderek yoksullaşıyorsa,
- gençlerimiz hiçbir resmi kurumda çalışamıyor,
- İşsizlik ve gelecek kaygısı ile gençlerimiz yurtdışına göç ediyorlarsa,
-kimliklerimizden dolayı ötekileştiriliyorsak,
- haklı iken bazılarına taraf olmadığımız için haksız duruma düşüyorsak;
- çocuklarımız, gençlerimiz yarınlarına umutla bakamıyorsa, ben huzurla köşemde oturamazdım. Eminim ki sizler de aynı duygularla buradasınız ve işte ben tüm bu sorunların çözümüne katkıda bulunmak için huzurunuza milletvekili aday adayı Kamil Dalkara olarak geldim.
- Ülkesi için benimle aynı duyguları paylaşan,
-halkı için aynı kaygıları taşıyan,
-tüm zorlukları omuz omuza sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarıma ve bana bu zorlu yarışta Pazarcık'tan, Maraş'tan ve dahi tüm ülkemden davamıza yolumuza sahip çıkmalarını bekliyorum." Dedi. 
Dalkara, milletvekili aday adaylığı başvurusunu CHP İl Başkanı Esat Şengül'e teslim etti. 
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER