banner675

ÇELEBİ ELEKTRİK VE AVİZE SHOWROOM AÇILDI

ÇELEBİ, TÜKETİCİLER ARTIK DAHA BİLİNÇLİ

ÇELEBİ ELEKTRİK VE AVİZE SHOWROOM AÇILDI

 Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu İlçesi’nde Çelebi Çelebi Elektrik ve Avize Showroom düzenlenen kokteyle hizmete açıldı. Hem modern hem de klasik avize sevenler için alternatiflerle dolu showroom, Kahramanmaraşlıların yeni mekanı olacak tarzda   dizayn edildi. 

Aydınlatma ve avize sektöründe faaliyet gösterecek olan Çelebi Elektrik ve Avize Showroom Menderes Mahallesi 7. Sokak No: 1’de çok sayıda elektrikçinin yanısıra davetlilerin de katılımı ile açıldı. 
Tek  katlı showroom’uyla hizmet verecek olan Çelebi  Elektrik ve Avize Showroom  açılışına Askerlik Şube Başkanı Aylin Atakut, Elektrikçiler ve Bobinajcılar Odası Başkanı İsmet Düzkale, sektör temsilcileri ve davetliler katıldı. Avize çeşitlerinin yanı sıra lamba gruplarının da bulunduğu showroom da birbirinde şık avizelerin görünümü açılışa katılan davetlilerin ilgisini çekti.
Açılışta konuşan  Çelebi Elektrik ve Avize Showroom İşletmecisi Mehmet Çelebi, Yıllarca Çelebi Elektrik olarak halkımıza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Yenilikçi ve kalite anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceğiz.  Birbirinden şık tasarımlara sahip çeşitli avize ve ışıklandırma sistemlerinin bulunduğu showroom’u Dulkadiroğlu ilçemize  kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Tüketicilerin artık  daha iyi bilinçlendiğini belirten Çelebi, “Biz müşterilerimize teknik ekibimizin desteğiyle mekânına en uygun ürünü tercih etmesini sağlayacağız. Ortak yaşam alanı olan evlerde, aydınlatma ve avizenin insan ruhuna olan olumlu etkilerinin birçok kişi tarafından iyi bilindiğinin bilincindeyiz”
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685