banner651

ÇETE ARGUZ’DAN İL MÜDÜRÜ ALİ İHSAN KABAKCI’YA ZİYARET

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın Yayın Şube Müdürü Mustafa Arguz çete elbiselerini giyerek kurum içerisindeki bazı müdür ve personeli ziyaret ederek kurtuluş bayramlarını kutladı.

 ÇETE ARGUZ’DAN İL MÜDÜRÜ ALİ İHSAN KABAKCI’YA  ZİYARET
 ÇETE ARGUZ’DAN İL MÜDÜRÜ ALİ İHSAN KABAKCI’YA  ZİYARET

Kahramanmaraş’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü ilimiz genelinde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın Yayın Şube Müdürü Mustafa Arguz’da çete ilbiselerini giyerek ilimiz için manevi değeri çok yüksek olan Çete kıyafeti giyerek kurum içerisindeki diğer müdürlerin ziyaret ederek kurtuluş bayramlarını kutladı. 



         Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  kurtuluş haftası boyunca birçok etkinlik düzenledi. Bu haftanın anlam ve önemi dair Basın Yayın Şube Müdürü Mustafa Arguz’da ilimiz için manevi değeri çok yüksek olan Çete kıyafeti giyerek kurtuluş ruhunu yansıttı. Arguz giydiği Çete kıyafeti ile kurum içerisinde personellere bir dizi ziyaret gerçekleştirerek günün anlam ve önemine vurgu yaptı.

            Arguz ziyaretlerine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yla başladı. İl Müdürü Kabakçı Ziyaretten memnuniyetini ifade ederek ’’ 12 Şubat Kahramanmaraş'ımızın Düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünü kutlar, Göğsünde İstiklal Madalyasını gururla taşıyan Kahraman Ecdadımızı Rahmet ve Minnet duyguları içerisinde yad ediyorum, Basın ve Yayın Şube Müdürümüz Gençlerimize Kültürümüzün tanıtılması yönünde yaptığı bu anlamlı davranıştan dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi. Arguz burada gerçekleştirdiği ziyaret sonrası İl Müdürlüğünde ki servisleri ziyaret ederek Kurtuluş heyecanını mesai arkadaşları ile paylaştı.     

           






            

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 22:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER