CEMİYET, PAZARCIK’TA TOPLANDI

GAZETECİLER CEMİYETİ PAZARCIK İLÇESİNDE BİR DİZİ ZİYARETLERDE DE BULUNDU

CEMİYET, PAZARCIK’TA TOPLANDI

CEMİYET, PAZARCIK’TA TOPLANDI

 

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Derneği, Pazarcık İlçesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunurken; Kaymakam ve Emniyet Müdürü’ne ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Kemal Sayın başkanlığındaki Gazeteciler Cemiyeti, Eylül ayı yönetim kurulu toplantısını Pazarcık ilçesinde gerçekleştirdi. Sayın ve cemiyet yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Pazarcık’ta yayımlanan Pazarcık Aksu Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazete sahibi Mustafa Efe, yazı işleri müdürü Suat Yenipınar ve muhabir Şahin Efe ile bir süre fikir alışverişinde bulunan Cemiyet Yönetimi, daha sonra sırayla Kaymakam Dr. Mehmet Bozdete, Garnizon Komutanı Binbaşı Nadi Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahingözü, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel, Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuş ve Pazarcık Genç İşadamları Derneği (PAGİAD) Başkanı Mehmet Yılkıcı’yı ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde cemiyetin kuruluş amacını ve çalışmalarını anlatan Kemal Sayın, ilkeli gazetecilerin bir çatı altında toplanması için gayret gösterdiklerini belirtirken; Boztepe, Aslan, Şahingözü, Sel, Durmuş ve Yılkıcı da ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

TOPLANTI PAGİAD’TA YAPILDI

Bu arada Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, PAGİAD’ta yapıldı. Pazarcık’taki ziyaretlerin en son durağı olan PAİGAD Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Cemiyet Mali Sekreteri Bekir Doğan, hac görevi için kutsal topraklarda olduğundan ve Cemiyet Başkan Yardımcısı Sırrıberk Arslan da, özel işi nedeniyle katılmadılar.

Kemal Sayın başkanlığında yapılan toplantıda cemiyete üyelik başvurusunda bulunanların durumları görüşülürken, ayrıca cemiyete bir hizmet binası kazandırılması konusundaki gelişmeler ele alındı. Üyeler arasında birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesi için 3 ayda bir tüm üyelerin aileleri ile katılacağı etkinlikler düzenlemesi konusunu da gündemine alarak görüşen Cemiyet Yönetim Kurulu; Kasım ya da Aralık ayı toplantısını da Elbistan’da yapmak üzere çalışmalara başlama kararı aldı ve bu konuda bir komisyon kurulmasına karar verdi.

DALKARA’NIN AKŞAM YEMEĞİ

Bu arada, ziyaret programında yer almasına rağmen parti çalışmaları nedeniyle Adana’ya giden Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Pazarcık’a gelen Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu onuruna, bir akşam yemeği düzenledi.

Yemeğe Kaymakam Dr. Mehmet Bozdete, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Nadi Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahingözü, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel, Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Akbaba, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Nadir Ulaş Birdane,  Yumaklıcerit Belediye Başkanı Murat Ceyhan ve Pazarcık Genç İşadamları Derneği (PAGİAD) Başkanı Mehmet Yılkıcı, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın bazı isimleri ve Pazarcık’taki Aksu Haber ve Pazarcık Gazetesi’nin kadroları katıldılar.

Yemeğin ardından bir teşekkür konuşması yapan Cemiyet Genel Sekreteri Akif Arslan, kurulalı henüz 10 ay bile olmadan çok büyük bir ivme kazandıklarını belirterek “Kısa sürede marka isimlerle birlikte yol almayı başardık. Bundan sonra da aynı ilke ile yolumuza devam edeceğiz. Pazarcık’ta bize gösterilen ilgiye  teşekkür ediyoruz, bu ilgiye layık olmaya çalışacağız. Meslektaşlarımızın sorunlarını her platforma dile getirmek ve sorunlara çözüm yolu bulmak, sivil toplum kuruluşları ile Kahramanmaraş’ın sorunlarına kamuoyu oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaymakam Dr. Mehmet Boztepe de, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nun ilçede toplanmasının ve böyle bir etkinliğin içerisinde yer almasının kendilerini mutlu ettiğini ve her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER