ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 100. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

GELECEK NESİLLERE ÇANAKKALE RUHUNU DAHA İYİ AKTARABİLMELİYİZ

ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 100. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

 18 Mart Şehitleri Anma Ve Çanakkale Zaferinin 100. yıldönümü etkinlikleri zenginleştirme toplantısı yapıldı.

        Çanakkale zaferinin 100. Yıldönümü nedeniyle Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer’in başkanlığında,  Valilik Toplantı salonunda, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin Yıldönümü Etkinliklerinin zenginleştirilmesi toplantısı yapıldı.
        Açılış konuşmasını yapan Vali Güvençer, “Türk tarihinde büyük önem taşıyan Çanakkale ruhunun yaşatılması, pekiştirilmesi ve yeni yetişen nesillere 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümünün daha iyi kazandırmak adına kardeşlik, dayanışma, fedakârlık ve zafer duygusunu daha iyi aktarabilmeliyiz” dedi. 
        18 Şubat 2015 tarihinde Anma Komitesi tarafından alınan kararların değerlendirildiği ve daha neler katılabileceği konusunda fikir alış verişinin yapıldığı toplantıda, Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı Kerim Acar, İl Jandarma Komutan Vekili Alper Kuşbaşoğlu, Rektör Durmuş Deveci, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Anma Komitesinde adı geçen kurum müdürleri, Merkez İlçe Belediye Başkan Yardımcıları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi ve Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı hazır bulundu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER