banner675

BY YAŞAR STEAK HOUSE AÇILDI

Uzun yıllar gıda sektöründe çeşitli alanlarda çalışan ve daha sonra Kahramanmaraş’a yeni bir hizmet kazandırmak için kolları sıvayan Yaşar Yıldız, Mercimektepe Mahallesi Uncu Caddesinde yeni bir konsept ve menüyle By Yaşar Steak House’u açtı.

 BY YAŞAR STEAK HOUSE AÇILDI

 BY YAŞAR STEAK HOUSE AÇILDI

  Uzun yıllar gıda sektöründe çeşitli alanlarda çalışan ve daha sonra Kahramanmaraş’a yeni bir hizmet kazandırmak için kolları sıvayan Yaşar Yıldız, Mercimektepe Mahallesi Uncu Caddesinde yeni bir konsept ve menüyle By Yaşar Steak House’u açtı.

  Kahramanmaraşlı 37 yaşındaki Yaşar Yıldız, 9 yaşından bu yana içerisinde olduğu gıda sektörüne kendi yolundan devam ederek, kente yeni bir soluk kattı. Birçok önemli firmada çalışan ve bu süreçte önemli başarılar kazanarak adından söz ettiren Yaşar Yıldız, yeni bir konsepte ve menüye sahip iş yerini Kahramanmaraş’a kazandırdı. Yaşar Yıldız’ın By Yaşar Steak House ismini verdiği iş yerinin açılışı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı ile çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı. By Yaşar Steak House’un açılış kurdelesini Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı ve Yaşar Yıldız kesti.

“HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH”

 Açılışta yeni iş yerinin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Bu güzel müessesemizin açılışında beraberiz. Belediye Başkanı olarak birçok güzel müessesenin açılışına bulunduk, dolayısıyla hizmet noktasında çokta eksiğimiz kalmadı. Daha nezih, daha güzel ortamlarda insanın sağlığına değer ve önem veren müesseseler bir bir Allah’a şükür Kahramanmaraş’ta kardeşlerimizin, hemşerilerimizin hizmetine sunuluyor. Bu bağlamda ilçemizin Mercimektepe Mahallesi’nde By Yaşar Steak House isimli iş yerimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Girişimci arkadaşımızı kutluyoruz, Kahramanmaraş halkının iş imkanı bulmasına vesile olduğu için teşekkür ediyoruz. Dolayısıyla İnşallah hayırlı olur, bereketli olur temennisiyle Allah bereket versin diyoruz” ifadelerini kullandı.

“KALFALIK DÖNEMİ BİTTİ, ARTIK PRATİĞE GEÇTİK”

  By Yaşar Steak House’u Kahramanmaraş’a kazandıran Yaşar Yıldız, gazetemize yaptığı açıklamada birçok firmada çalıştığını ve kalfalık dönemini bitirerek kendi iş yerlerini açmaya karar verdiğini söyledi. Yıldız, “Kahramanmaraş’ta doğdum, 9 yaşından beri gıda sektörünün içerisindeyim, pastanecilik, restoran gibi sektörümüze ait dalların hepsinde hizmet verdim. Mesleğimde de olabildiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İnsanlara olabildiğince kaliteli bir şekilde hizmet etmeye çalıştım. Kişiliğimizi, saygımızı, kalitemizi bozmadan bütün müşterilerimize aynı hizmeti vermeye çalışıyoruz. Tabi burayı açmamızda emeği olan çok sayıda ustamız var, üzerimizde emeği olan çok sayıda insan var. Bunların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, onların sayesinde biz bazı şeyleri öğrendik, bilgisini ve tecrübesini edindik. Şimdi kalfalık döneminden çıktığımızı düşünüyoruz, artık pratiğe dökmemiz gerektiğini düşündük. Kendi adımıza küçük bir işletme açtık, burada insanlara güzel, temiz ve kaliteli ürünlerle bir hizmet vereceğiz. İnsanları mutlu ve memnun gönderebilirsek ne mutlu bize. Biz burada kazancı düşünmüyoruz şuan için, kazanırsak da biz bunu zaten tekrar daha büyük yatırım olarak insanlara geri çevirmenin planı içerisindeyiz” dedi.

“HİÇ DEĞİŞMEDEN AYNI HİZMETİ VERECEĞİM”

  Uzun süre sektörde çalışmasından dolayı tanındığını dile getiren ve bu alanda iddialı olduğunu belirten Yıldız, “Benim bulunduğum sektörde uzun süre çalışmamdan dolayı birazda olsa tanınıyorum, misafirlerimiz olsun, eş dost sektörde çalışanlar olsun birçok insan tanır. Bundan dolayı kendi adımı kullanmak istedim. İnsanlar duyduğu zaman veyahut da gördüğü zaman, hatta biraz da esprisi olacak, reklamımıza da kendi resmimizi koyduk özellikle insanların daha rahat algılayabilmesi için. Burada aynı şekilde gelen misafirlerimize yine kendi ellerimle, onların beni bildiği gibi hiç değişmeden aynı hizmetleri vermeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

“EN KALİTELİ VE EN TEMİZ ÜRÜNLERİ KULLANIYORUZ”

  En kaliteli ve en temiz ürünleri kullandıklarını dile getiren Yıldız, “Ürünlerimiz de en temiz, en kaliteli ürünlerdir. Izgarada kullandığımız etimiz yüzde yüz kuzudur, kuzu dışında et kullanmıyoruz. Steaklerde genç tosunlardan, danaların bonfilesini, pirzolasını, antrikotlarını kullanıyoruz. Önemli olan burada insanları mutlu edebilmek, gerçekten en büyük amacımız bu. Biz bunu yapabilirsek ne mutlu bize. Steak House, et evi anlamına geliyor. Günümüz anlayışına, yani modern servis hizmet anlayışına göre böyle bir isim kurduk. Ama esasında bizim buradaki servis anlayışımızda bu ikisini harmanladık” şeklinde konuştu.

“HAYAL MUTFAĞI GİBİ DÜŞÜNEBİLİRİZ”

  Steak House deyince insanların çekingen olduğunu fakat vatandaşlara daha rahat bir ortam sunduklarını dile getiren Yıldız, “Steak House, deyince insanlar biraz çekingen kalıyor ama geldiklerinde vermiş olduğumuz sıcak ortam ve sıcak yaklaşımdan dolayı serviste insanların kasıla kasıla yemek yemesini çok tasvip etmiyorum. Buraya geldiği zaman vatandaşlarımız eliyle bile kemikleri rahat rahat yiyebilmeli. Biz o havayı insanlara yaşatıyoruz ve o rahatlıkla getiriyoruz. Aile ortamı çerçevesinde ilerleterek, vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bizim normalde her gün kahvaltımız var burada, ama özellikle hafta sonlarına özel serpme köy kahvaltısı veriyoruz. Gerçekten köy kahvaltısı ama sadece ismiyle değil. Taş fırınımız var, kahvaltıyı sıcak pideyle yaptırıyoruz. Hazır dondurulmuş ürün çok fazla kullanmıyoruz, onun dışında ızgara çeşitlerimiz mevcut, eli böğründe, yan yana, lahmacun ve pide çeşitlerimiz mevcut. Ayrıca tabi ki adımızda olduğu gibi steak çeşitlerimizde mevcut. Bazı farklı soslarla yapılan özel steaklerimiz var. Farklı farklı yemeklerimiz var, dünya mutfağından yemeklerimiz var. Biz menüye baki, sabit kalmıyoruz. İnsanların aklından geçen, o anda canını istediği farklı bir yemek olabilir, buna da tabi ki yok demiyoruz elimizden geldiğince arzu ettiklerini ürünü yapıyoruz. Bir nevi burayı hayal mutfağı gibi düşünebiliriz. O an aklınızdan geçeni istiyorsunuz, mevcut konseptimize uygun bir ürünse hemen biz çıkartıp ikramda bulunuyoruz, kesinlikle kısıtlama yok bizde. Ne arzu ederlerse onun ikramını yapıyoruz” açıklamalarında bulundu.   

  Konuşmaların ardından bereket getirmesi amacıyla kurban kesildi, davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2018, 01:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685