banner651

BÜYÜKŞEHİR’İN GÖNÜL SOFRASINA 3 BİN GÖKSUN’LU KATILDI.

BÜYÜKŞEHİR’İN GÖNÜL SOFRASINA 3 BİN GÖKSUN’LU KATILDI.

BÜYÜKŞEHİR’İN GÖNÜL SOFRASINA 3 BİN GÖKSUN’LU KATILDI.
 BÜYÜKŞEHİR’İN GÖNÜL SOFRASINA 3 BİN GÖKSUN’LU KATILDI.

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesin Göksun İlçesindeki kurduğu iftar sofrasına, yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, masaları tek tek dolaşarak, iftara katılan vatandaşları selamladı.

İftar yemeğinin ardından,  Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Çoksun aydın Ramazan ayının kardeşliğin birlik ve beraberliğin insanların manevi duygularının pekiştiğini ve ülkemizde ramazan ayının doyasıya yaşandığını Söyledi.

Daha sonra mikrofona gelen, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, iftar davetlerine katılan Göksun halkına teşekkür ederek: “Hiç dert etmeyin, gecemizi gündüzümüze katıp, milletvekillerimizle, hükümetimizle, cumhurbaşkanımızla,  İlçe Belediyemizle, AK Parti teşkilatlarımızla, birlikte omuz omuza gayret etmenin çabası içerisindeyiz.  Göksun bizim için çok önemli.

Göksun ilçemizin güzel insanları, her şeyin en iyisine layık. Biz göreve geldiğimizde, Büyükşehirde olması gereken her şeyin Göksun’da olacağını söyledik. Hamdolsun bunun gayreti içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak alt yapı, üst yapı başta olmak üzere, her alanda yoğun gayret içerisindeyiz. Göksu’muzun güzel insanlarına layık olmaya çalışacağız” dedi.

Göksun Belediye Başkanımızla omuz omuza çalışıyoruz göreve geldiğimiz günden bu tarafa sizlere hizmet gayreti içindeyiz. Göksun’umuzun içerisinde geçen dere ıslah çalışmaları, Çöplük kötü kokulara neden oluyordu onunda Göksun Belediye Başkanımızla çözdük, Su kaynakları çalışmasını yaptık Göksun ilçemize çok güzel bir tesis yaptık içerisinde Taziye evi, Aile danışma merkezi, Yaşılar dinlenme tesisi, kütüphaneler var. Göksun’a yakışır şekilde önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız. Göksun Belediyemizle birlikte İlçemize kazandıracağımız hizmetler bu çalışmaları yapıyoruz eski hastanenin önüne Park yapacağız Sağlık Bakanlığı görüşmelerimiz devam ediyor. Spor sahaları, Yüzme havuzları, çünkü Göksun ilçemiz bizim gurumuz yaylamız yazın sıcaklardan bunaldığımız zaman sığındığımız yer. Onun içinde çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 04:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER