ASLAN GALİBİYET İSTİYOR

SON İKİ DEPLASMAN MAÇINI KAZANMIŞTI

ASLAN GALİBİYET İSTİYOR

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Kahramanmaraşspor, bugün deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşı karşıya gelecek. 

Lige kötü bir başlangıç yapan ilimiz takımı Kahramanmaraşspor son iki deplasman maçından da galibiyetle dönmesi taraftarları mutlu ederken bir nebze de olsa adeta kötü gidişe dur dedi. 
Ligin ilk maçında kendi sahasında Ankaragücü'ne  2-1 mağlup olarak lige mağlubiyetle başlayan Kırmızı-Beyazı ekibimiz Kahramanmaraşspor ligin ikinci haftasında deplasmanda Göztepespor'la karşı karşıya geldi. 
Bu karşılaşmayı da maçın ilk yarısında yediği golle 1-0 mağlup kapatan Kahramanmaraşspor ligin üçüncü haftasında kendi sahasında Gümüşhanespor'u ağırladı. Gümüşhanespor'a da 1-0 mağlup olan Kahramanmaraşspor ligin ilk üç haftasında oynanan üç maçanda puan çıkartamadı. 
Ligin dördüncü haftasında deplasmanda Kırklarelispor'la karşı karşıya gelen Aslanlar bu deplasman maçın 1-0 kazanarak ilk defa sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. 
Kahramanmaraşspor deplasmanda aldığı bu galibiyetle kendi sahasında oynayacağı Nazilli Belediyespor karşısına mutlak üç puan parolası ile çıktı. Fakat karşılaşmanın ilk yarısında yediği golün karşılığını bir türlü veremedi ve 90 dakika sonunda yine taraftarlarını üzen bir skorla sahadan ayrıldı. 
Kahramanmaraşspor ligin 6. haftasında  Ankara deplasmanında Gölbaşıspor karşısına  çıktı. 
Bu karşılaşmada kendinden beklenen performansı gösteren Kırmızı-Beyazlı futbolcular maçın hem ilk yarısında hem de ikinci yarısında buldukları golle sahadan 3-0 galip ayrılan taraf odu. 
Kahramanmaraşspor ligde oynadığı 6 maç sonunda kendi sahasında oynadığı 3 maçtan puan çıkartamazken deplasmanda oynadığı 3 maçın ikisini kazandı. 
Ligde 6 puanla 13. Sırada yer alan Kahramanmaraşspor rakip filelere 5 gol gönderirken kendi kalesinde de 5 gol gördü. 
Gölbaşıspor maçından sonra şehre dönmeyen ve direk Kocaeli'ne geçen Kahramanmaraşspor kafilesi Cuma gününe kadar burada antrenmanını yaptıktan sonra futbolculara iki gün bayram tatili verildi.
İki günlük bayram tatilinin ardından çalışmalarını tekrar Kocaeli'de tamamlayan ekibimiz bugün  Kocaeli Birlikspor ile karşı karşıya gelecek.
Kahramanmaraşspor bu maça mutlak puan ve puanlar almak için çıkacaklar. 
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER