BÜYÜKŞEHİR ÇAĞLAYANCERİT'TE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

ÇAĞLAYANCERİT'İN ANAYOL PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ

BÜYÜKŞEHİR ÇAĞLAYANCERİT'TE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çağlayancerit'in anayol problemini en kısa zamanda çözeceklerini belirtti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde düzenlediği iftar programının bir yenisini Çağlayancerit'te düzenledi. İftardan sonra Çağlayanceritlilere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çağlayancerit'in anayol problemini en kısa zamanda çözeceklerini belirtti. 
Yaklaşık 2 bin Çağlayanceritli'nin katıldığı programda konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, vatandaşlara programa katılmaları nedeniyle teşekkür ederek sözlerine başladı. Ramazan Ayı'nın İslam Dini'nce çok önemli bir ay olduğunu ifade eden Erkoç, Ramazan Ayı'nın insanlara huzur ve bereket getirmesinin temennisinde bulundu. 
Çağlayancerit'in problemlerini bildiklerini ve bu problemleri çözmek için çalıştıklarını belirten Erkoç, Çağlayancerit'in en önemli problemlerinden olan anayol problemini çözmek için çalıştıklarını söyledi. Erkoç şunları kaydetti: 
"Bildiğiniz gibi Büyükşehir Belediyesi'ni geçen yıl kurduk. Çağlayancerit'te de çalışmalara başladık, yılsonu itibariyle de birçok sorunu çözmüş olacağız. Biz, Çağlayancerit Belediye Başkanı'mızla beraber omuz omuza vererek, vatandaşlarımızı daha huzurlu ve daha mutlu yaşatmanın gayreti içerisindeyiz. Elimizdeki imkânları en iyi şekilde kullanma gayreti içerisindeyiz. Çağlayancerit'in en önemli problemlerinden birisi de Anayol problemiydi. Bu yol yapımı birkaç önce ihale edildi. Orayı da bir an önce bitirip daha rahat ulaşım sağlanması için çalışacağız."
ÇOK KUTSAL BİR AYIN İÇERİSİNDEYİZ
"Bu mübarek günde sizlerle beraber olmak, sizlerle bir arada olmak, bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Bu mübarek ayda insanların bir araya gelmesi, tekrar yardımlaşması, dayanışması, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edilmesi, hastaların ziyaret edilmesi, yaşlıların ziyaret edilmesi bu mübarek ayın ruhuna en uygun davranışlardır. Bizler sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çağlayanceritli vatandaşların buraya icabet etmesi bizleri çok memnun etti.  Umarım, birlik ve beraberliğimizi hep beraber artıracağız. Umarım, bu mübarek ramazan ayı ülkemize tüm insanlığa, daha çok huzur ve bereket getirir. Sizlerinde ailenizle ve sevdiklerinizle beraber huzurlu bir Ramazan ayı geçirmenizi Cenab-ı Hak'tan temenni ediyorum." 
Ramazan ayının çok kutsal bir ay olduğunu ifade eden Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Myanmar'da, Arakan'da, Doğu Türkistan'da Somali'de, Ürdün'de, Lazkiye'de, Filistin'deki Müslümanların bir an önce huzura kavuşup, rahat bir şekilde oruç tutmalarını ve iftar açmalarını diledi. Kızılseki sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"İçinde bulunduğumuz ay maneviyatın ortaya çıktığı çok kutsal bir ay. Bu ay milletçe istifade ettiğimiz bir ay. Oluklarından iyilik pınarları akan bir ay. Oruçlarımızı tuttuğumuz ve dualarımızı okuduğumuz bir ay. Tövbe ettiğimiz bir ay. Dinimiz için çok kutsal bir ayın içerisindeyiz. İnşallah tuttuğumuz oruçlar ve ettiğimiz dualar kabul olur. Bu etkinliğin düzenlenmesine vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'a huzurlarınız da teşekkür etmek istiyorum. 
Mynmar'da, Arakan'da, Doğu Türkistan'da Somali'de, Ürdün'de, Lazkiye'de, Filistin'de oralarda yaşayan Müslüman Kardeşlerimiz bizler kadar şanslı değiller. Onlar bizim gibi bir sofranın etrafına oturup iftar yapamıyorlar. Ben onlarında inşallah bir arada, huzur ortamı içerisinde oruçlarını tutmalarını ve iftarlarını açmalarını temenni ediyorum. Bugünkü davetimize nezaket gösterip geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."
Programın ardından engeli bir vatandaşa araç takdimi yapılırken, Karagöz Oyunu ile programa katılan çocuklar eğlenceli vakit geçirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER