banner675

BU HAİNLER ASILSIN

BU HAİNLER ASILSIN

BU HAİNLER ASILSIN

BU HAİNLER ASILSIN
 Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezine yapılan hava saldırısında şehit olanpolis memuru Niyazi Ergüven'in babaevini ziyaret etti.



Türkoğlu ilçesi Gaziler Mahallesi'ndeki şehitpolis memuru Niyazi Ergüven'in babaevine gelen Kaynak, burada şehidin babası İsmet ve annesi Saadet Ergüven'e taziyede bulundu.




Kaynak, şehidin babası İsmet Ergüven'e, kahraman bir evlat yetiştirdiğini, bundan daha şerefli bir mertebenin olmadığını söyledi.



Duygularını aktaran şehidin babası Ergüven ise "Vatan ve millet sağolsun. Bu ülkedekipolis de asker de bizim ama bu hainlere fırsat vermememiz lazım" diye konuştu.



Şehit annesi idam istedi



Başbakan Yardımcısı Kaynak'ın diz çöküp elini tutarak teselli etmeye çalıştığı anne Saadet Ergüven de göz yaşları arasında böyle bir şeyin nasıl olduğunu anlamadığını söyledi. Saadet Ergüven, "Polisleri bombalamışlar, hiç kimseden bir şey istemiyorum ama bu hainlerin asılmasını istiyorum." dedi.



Ziyarete, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ErkoçAK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri İlker Çitil, Uğur Dilipak, Garnizon Komutan Yardımcısı Albay Bayram Ölçücüoğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile diğer ilgililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685