banner675

BOZDAĞ; “BİZLER DÜNDE BİRDİK, ŞİMDİDE BİRİZ”

BOZDAĞ; “BİZLER DÜNDE BİRDİK, ŞİMDİDE BİRİZ”

BOZDAĞ; “BİZLER DÜNDE BİRDİK, ŞİMDİDE BİRİZ”

 BOZDAĞ; “BİZLER DÜNDE BİRDİK, ŞİMDİDE BİRİZ” 

TSK üniforması giymiş bir grup terörist tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Pazarcık’ta da tarihi birliktelik güne damgasını vurdu. Siyasiler aynı gruba seslendi, coşku dolu alkış aldı.

Önceki gün Pazarcık Belediyesi yanındaki Demokrasi Çadırında vatan ve milletin bölünmez bütünlüğü etrafında tüm renkten insanları buluşturan görüntü bir kez daha yaşandı.

Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Bizler dünde birdik, şimdide biriz” 



Demokrasi nöbetine katılan Pazarcık’lılara teşekkür eden Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; darbe girişiminin milli irade sayesinde geri püskürtüldüğünü belirtti. 

Başkan Bozdağ, "Halkımız 15 Temmuz'da vesayete sahip çıkarak bir kahramanlık destanı yazdı. Vatanı için canını hiçe sayan halkımız, ordunun içerisindeki vatanperver askerlerimiz ve kahraman polislerimizin gayretleriyle bu belayı defettik. Devletimizin içine çöreklenen güruh, hükümetimizin ve bizlerin duruşuyla sökülüp atılacaktır. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın" diye konuşurken, “Oluşturulan bu tablo çok önemli. Bakınız bu tabloda her etnik gruptan vatandaşlarımız var. Demokrasiye sahip çıkma adına buralara gelerek bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Eski Belediye Başkanı Kamil Dalkara; 

“Vatan için, Millet İçin Bir Olmamız Gerek. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, demokrasi için vatan için her zaman yan yana geliriz. Bundan sonra da bu birlikteliği kimse bozmaya cesaret edemeyecek” dedi.

"Bu millet hep içindeki nankörlerle, hainlerle mücadele etmek zorunda kaldı" diyen Dalkara, "15 Temmuz Türkiye’nin özgürlüğe hürriyete dönüş yaptığı bir kırılma noktasıdır. Milletimiz tarih boyunca istikbalini ve hürriyetini hiç kimseye ipotek altına vermemiştir. 

15 Temmuzda bunun bir tekrarıdır. Bu ulus, bu millet neyle karşılaşırsa karşılaşsın, hep içindeki hainlerle, içindeki bu milletin ekmeğini yiyen nankörlerle mücadele etmek zorunda kalmıştır. Ama bu sefer bu millet daha önce ki, darbelere, ihtilallere milleti ipotek altına almak isteyenlere karşı, artık yeter dur demiştir" dedi.

Kaymakam Dr. Mehmet Boztepe; 

Türkiye Demokrasiye sahip çıkmıştır. Çıkmayada devam edecektir. bütün illerimiz, ilçelerimiz demokrasi için ayaktalar. Tüm Türkiye’yi görmek isteyenler bu tabloyu iyi incelesinler. Bu tablonun önemi çok büyüktür.

Kaymakam Boztepe, her gece sabaha kadar evlerinden gelip demokrasi nöbetine katılan Pazarcık halkına gösterdikleri bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür etti. “Gün birlik beraberlik günüdür” diyen Kaymamam Boztepe, “Türkiye’mizi karanlık bir mecraya sürüklemek isteyen cuntanın, kanlı ve başarısız darbe girişimi sonrasında, tüm Türkiye’de sokağa dökülen halkımıza çok teşekkür ederiz. Bunların amacı bölmek, parçalamak ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. El ele tutuşacağız ve bunlar amaçlarına ulaşamayacaklar. Allah bugünlerde olduğu gibi her daim birlik beraberlimizi daim etsin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 04:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685