banner651

BİNBAŞI ASLAN’A VEDA İFTARI

ÜÇ YILLIK GÖREV SÜRESİ TAMAMLANDI

BİNBAŞI ASLAN’A VEDA İFTARI

 2012 Yılından bu tarafa Pazarcık ilçesinde Garnizon ve ilçe Jandarma Komutanlığı görevinde bulunan ve başarı ile görevini yerine getirdikten sonra üç yıllık görev süresini tamamlayarak Batman il Jandarma Alay Komutanlığına Tayini çıkan Pazarcık Garnizon Komutanı Binbaşı Nabi Aslan'a Celal Doğan Parkında Pazarcık Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe tarafından veda yemeği verildi.

 Pazarcık Kaymakamlığı tarafından düzenlenen veda yemeği proğramına Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,Cumhuriyet Başsavcısı Nusret Onur Akpek,Adli Erkan,Askeri Erkan,İlçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı, CHP ilçe başkanı Veysel Şevran,MHP İlçe Başkanı Ali Kaykı, Sanayici ve İşadamları, Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
 Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Boztepe, şunları söyledi. 3 yıldır ilçemizde görev yapan Sayın Binbaşı Nabi Aslan, beyle 2 yıl beraber çalışma şerefine nail oldum.Her şeyden önce ilçemizin sahip olduğu kültürel zenginlikleri ve farkındalıkları bir havuz içinde eritebilmeyi bütün toplumsal dinamiklere ve kesimlere eşit mesafede kalmayı başarabilmiş komutanla görev yapmanın haklı gururunu yaşıyorum. Güvenlik bürokrasisi olarak beraber üç ciddi seçim yaşadık. İlçemiz genelinde önleyici kolluk kuvveti olarak yapılması gereken ne varsa bizim emir ve talimatımıza gerek kalmadan bilgi ve meslek hayatında edindiği tecrübeye yansıttı. Bu açıdan kendisiyle beraber çalışmaktan onur duydum. Pazarcık olarak biz kendisini çok sevdik.Bu akşam burada bu proğrama katılan toplumun her kesiminin temsilcileri ve katılımcılar bunun bir göstergesidir.Bundan sonraki çalışmalarında başarılar ve ailesiyle mutlu bir yaşam  diliyorum''dedi.
 
 Garnizon komutanı Jandarma Binbaşı Nabi Aslan'da duygulanarak yaptığı  konuşmada şunları ifade etti''Her ayrıldığımız yerde bir parçamızı bırakıyoruz. Burada da edindiğim güzel dost ve arkadaş bırakıyorum. Onun için siz değerli hemşerilerimden bir isteğim var. Fikir, zikir, görüş ve düşünce ne olursa olsun Türkiye mozaiği olan bu güzelim ilçeye yani güzelim Pazarcığımıza sahip çıkın ''dedi.
 
 Yapılan konuşmaların ardından Pazarcık Kaymakamı Dr.Mehmet Boztepe Binbaşı Nabi Aslan'a ilçede görev yaptığı süre içerisindeki başarılı çalışmalarının anısına Plaket ve hediye takdiminde bulundu.
 Yemek esnasında Ney dinletisi beğeni ile dinlenirken,İftar ve Yemek duası ilçe Müftüsü Ahmet Sevinç tarafından yapıldı.Katılımcılar akşamın ilerleyen saatlerine kadar sohbet etme fırsatı buldular.
Gecenin sonunda ise Kaymakam Dr.Mehmet Boztepe,Binbaşı Nabi Aslan ve Eşi davetlilerle  vedalaşarak davetlileri uğurladılar.  
(HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER