banner651

BAŞKAN OKAY, MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

KÖYLERİN SADECE TABELASINI DEĞİL, KADERİNİ DEĞİŞTİRDİK

BAŞKAN OKAY, MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

 Büyükşehir yasasıyla birlikte köyden mahalleye dönüşen bölgelere her türlü hizmeti götürdüklerini kaydeden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Eskiden buralar köydü, şimdi ise mahalle oldu. Biz bu köylerimizin sadece tabelalarını değiştirmedik. Şehir merkezindeki mahallemiz ne hizmet alıyorsa bu bölgelerimize de aynısını taşıdık" dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, haftalık mahalle ziyaretlerine Büğlek, Göllü ve Sarıkaya mahalleleriyle devam etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Okay, belediye çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlara hizmetlerin devam edeceği sözünü verdi. 
Tüm sokakları kilit parke taşıyla kaplanan Göllü mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Okay, geride kalan bir yıllık süreçte bu hizmeti tamamlamanın gurunu yaşadıklarını söyledi. Dulkadiroğlu Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşların aynı eşit hizmeti alacağını ifade eden Başkan Okay, "Şehir merkezindeki mahallemiz ne hizmet alıyorsa aynısını bu bölgedeki vatandaşlarımızda alacak. Biz seçim sürecinde bunu söz verdik ve geride kalan bir yılda da çok şükür bunu başardık. Şimdiki hedefimiz bu mahallelerimizin eksiklerini kalan eksikliklerini gidererek kalıcı eserler yapmaktır. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Seçim sürecine kadar önümüzde bir hedef var. Bu yoğun çalışmayla bu hedefi de gerçekleştireceğiz.  atandaşlarımızın bize olan inancını ve güvencini boşa çıkarmayacağız" dedi.
Daha sonra Büğlek ve Sarıkaya mahallelerini ziyaret eden Başkan Okay, burada da vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinledi.
Haber. Ersoy SEVİNÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER