banner651

BAŞKAN MAHÇİÇEK, “GAZİLERİMİZ YAŞAYAN KAHRAMANLARIMIZ”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ziyaretinde gazilerin ülkemizin teminatı olduğunu ve yaşayan kahramanlar olduğunu ifade etti.

 BAŞKAN MAHÇİÇEK, “GAZİLERİMİZ YAŞAYAN KAHRAMANLARIMIZ”

 BAŞKAN MAHÇİÇEK, “GAZİLERİMİZ YAŞAYAN KAHRAMANLARIMIZ”

  Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ne ziyarette bulundu. Başkan Mahçiçek, Dernek Başkanı Tayfun Özbek ve Dernek üyeleri ile bir araya gelerek, sohbet etti.

 Başkan Hanefi Mahçiçek ile bir süre sohbet eden Şube Başkanı Tayfun Özbek,  Kahramanmaraş Muharip Gaziler Derneği’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Gazilerle yakından ilgilenen ve onların kahramanlık hikayelerini dinleyen Başkan, bu ülkenin yaşayan kahramanları olduklarını ifade etti.

  Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ziyaretinde gazilerin ülkemizin teminatı olduğunu ve yaşayan kahramanlar olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

  “Vatanı için canını ortaya koyan ve hiçe sayan karakterde büyüklükte insanlarsınız. Bunları, bu ülkenin kurtuluş savaşlarında gösterdiniz. Veli abimizde Kore gazisi olarak, Kore’de Türk’ün Müslümanın, ne kadar kahraman olduğunu ne kadar yiğit olduğunu ta Kore’de göstermiş bir abimiz, Allah kendisine uzun ömürler versin. Bugün bu kahramanları, bu güzel insanları ziyaret etme imkanı bulduk. Kendileri de nezaket gösterdiler, bizi karşıladılar. Ben bugün kendileriyle beraber olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Allah kendilerine, ailelerine kaza bela vermesin. Mutlu hayırlı, uzun ömürler nasip etsin. Biz Onikişubat Belediyesi olarak da bu ülkeye fedakarlık eden, bu ülke için kanını canını feda eden bu kahramanlarımızın her zaman yanındayız. İmkanlarımız ölçüsünde İnşallah ve bu kahramanları da bu millet bu memleket hiçbir zaman unutmayacaktır. Ben bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.

 Yapılan ziyaretten dolayı Kahramanmaraş Muharip Gaziler Dernek Başkanı Tayfun Özbek ve Dernek üyeleri Başkan Mahçiçek’e teşekkürlerini iletti, bu anlamlı ziyaretten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Görüşme sonrasında Başkan Mahçiçek, Kahramanmaraş Muharip Gaziler Dernek Başkanı Tayfun Özbek’e, 15 Temmuz Plaketi ve hatıra parası takdim etti, gazilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 04:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER