banner651

BAŞKAN ERKOÇ’TAN YENİ YIL MESAJI…

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi;

     BAŞKAN ERKOÇ’TAN YENİ YIL MESAJI…

 

 

BAŞKAN ERKOÇ’TAN YENİ YIL MESAJI

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Göreve başladığımız ilk günden bu yana  daha yaşanabilir bir Kahramanmaraş için mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızın hizmetinde olduk.

 

Kahramanmaraş’ımızı ulaşımdan alt yapıya, çevreden eğitime, kültürden spora kadar her alanda mega şehir haline getirmek için çıktığımız bu kutlu yolda; sorumluluğumuzun da farkındalığıyla tüm çalışanlarımızla birlikte büyük bir özveri ve çaba harcadık. Kimi zaman birlikte sevindik, kimi zaman birlikte üzüldük. Bizlere güvenip vermiş olduğunuz destek, yaptığımız işlere her zaman büyük güç kattı. Çalışmalarımızın odağında daima siz değerli hemşehrilerimiz oldu.

 

İyisi ve kötüsüyle, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni umutlarla ve yeni dileklerle girilecek olan 2019’un sadece Kahraman şehrimiz için değil, ülkemiz ve tüm dünya için de nice güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Maalesef dünyanın dört bir yanında devam etmekte olan savaş, terör, şiddet, açlık ve yoksulluk zaman zaman umutlarımızı yitirmemize sebep olsa da en büyük özlemimiz sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu bir dünyadır. Yeni yılda ülke olarak da en çok ihtiyacımız olan şey, hiç şüphesiz birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek korumak, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve bir tek vücut gibi kenetlenişimizi Kurtuluş Savaşında, Çanakkale’de ve 15 Temmuz’da olduğu gibi tüm dünyaya göstermektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle karşıladığımız 2019 yılının sevincini tüm hemşerilerimizle gönülden paylaşıyor, Kahramanmaraş’ımıza, ülkemize ve tüm insanlık âlemine huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyor, değerli hemşehrilerime selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2018, 00:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER