banner651

BAŞKAN ERKOÇ KUZEY ÇEVRE YOLUNDA…

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Kuzey Çevre Yolunda incelemelerde bulundu.

 BAŞKAN ERKOÇ KUZEY ÇEVRE YOLUNDA…

 BAŞKAN ERKOÇ KUZEY ÇEVRE YOLUNDA

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Kuzey Çevre Yolunda incelemelerde bulundu.

Kuzey Çevre Yolu’nda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç:  “Onlarca iş makinamız çok hızlı bir şekilde bu bölgede birkaç yerde çalışmakta. Hedefimiz yolun önemli bir kısmını 2017 yılı içerisinde, tamamını da en geç 2018’de bitirip trafiğe açacağız. Gazi Kışlası’ndan geçiş çok önemliydi hamdolsun izni aldık geçişle ilgili projeleri hazırlıyoruz yakın zamanda da protokolü imzalayacağız ve yolumuzu Gazi Kışlası’ndan geçirerek şehrin doğusuyla batısı arasında sürekliliği sağlamış olacağız” diye konuştu.

Şehrin en doğusu Gaziantep yolundan başlayıp Kılavuzlu mevkiinde Kayseri yoluna bağlanacak olan Kuzey Çevre Yolu şehrin doğusuyla batısını bağlayacak.

Kuzey çevre yolunda birkaç noktada çalışmalar devam ederken yolun tamamı yaklaşık 30 kilometrelik bir güzergâhı kapsıyor.

Kahramanmaraş’ın trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi yeni yol ve bulvarlarla 2017 yılı itibariyle önemli ölçüde azaltılacak, bir kaç noktada köprülü kavşaklar başlayacak. Kahramanmaraş’ta ulaşım önemli ölçüde rahatlamış olacak.

Kuzey Çevre Yolunda yapılan çalışmalarda bir taraftan sanat yapıları ve büz döşemeleri yapılırken, diğer taraftan zemin sağlamlaştırma çalışmaları yürütülüyor.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 23:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER