banner651

BAŞKAN ERKOÇ, KAHVECİ’Yİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

ERKOÇ, KAHRAMANMARAŞ'I SPORCU FABRİKASI YAPACAĞIZ

 BAŞKAN ERKOÇ,  KAHVECİ’Yİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’da gerçekleştirilen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası müsabakalarında, serbest stilde Dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreşçisi Ertuğrul Kahveci’yi makamında kabul etti. 


Başkan Erkoç, Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası müsabakalarında 18 yıl aradan sonra Dünya üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza atan Ertuğrul Kahveci’yi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Başarılı güreşçiye destek vererek Dünya üçüncüsü olmasında emeği geçen yöneticileri de tebrik eden Başkan Erkoç; “Gençlerimiz arasında sporda, sanatta daha böyle keşfedilmemiş çok yeteneklerimiz bulunmakta. Onlara bu imkânları sağlamak, küçük yaşlardan itibaren onlara sahip çıkmak, yetiştirmek, güreşte, futbolda, voleybolda, basketbolda, değişik sanat branşlarında onların başarılı olmalarına destek vermek çok önemli. Bu daha başlangıç, söz verdiğimiz gibi inşallah Kahramanmaraş’ı sporcu fabrikası yapacağız.” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, küçük yaşta yeteneklerine uygun şekilde eğitim alarak bu yeteneklerini geliştiren sporcuların uluslar arası müsabakalarda elde ettikleri başarıların gençlere de örnek olması gerektiğini belirtti.

Ertuğrul Kahveci daha öncede 3-5 Temmuz 2015 tarihleri arası Sırbistan’da yapılan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda Milli forma ile ülkemizi temsil ederek 50 Kg da Avrupa Üçüncüsü olarak bronz madalya kazanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER