banner675

BAŞKAN ERKOÇ AFŞİN'DE

BAŞKAN ERKOÇ AFŞİN'DE

BAŞKAN ERKOÇ AFŞİN'DE

BAŞKAN ERKOÇ AFŞİN'DE
 AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri İlker Çitil ve İmran Kılıç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, belediyece Afşin ilçesinde yapımı sürdürülen içme suyu şebekesi çalışmalarını inceledi.



Milletvekilleri ve Başkan Erkoç, incelemeleri sırasında çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.



Çitil, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler hakkında bilgi aldıklarını belirterek, "İçme suyu şebekesi bağlantı noktasındaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldık. Çalışmaların sözleşme süresi içerisinde bitirileceği sözünü aldık. Afşinimize yapılan hizmetler için Büyükşehir Belediyemize ve Afşin Belediyemize teşekkür ediyorum." dedi.




Kılıç da yürütüle çalışmaları gördükçe sevindiklerini dile getirerek, böylece vatandaşların rahat edeceğini söyledi.



Erkoç da Afşin içme suyu şebekesinin yıl sonunda bitirileceğini aktardı. Başkan Erkoç,Afşin'in 100 yıl içme suyu probleminin olmayacağını kaydetti.





"Vatandaşlardan su tüketimi konusunda hassasiyet bekliyoruz"



Kahramanmaraş'ta çok kurak bir yaz dönemi geçirildiğini belirten Erkoç, şöyle konuştu: 




"Kahramanmaraş genelinde metrekareye 750 kilogram yağış düşmesi gerekirken 350 kilogram bile düşmedi. Bu yer altı su kaynaklarının azalmasına ve çekilmesine neden oldu. İl genelinde kuraklıkla mücadele ediyoruz. KASKİ ile il genelinde su sıkıntısını çözmek için yoğun bir çaba ve gayret içerisindeyiz. Belediye olarak her türlü önlemi aldık. Fakat vatandaşlarımızdan da su tüketimi konusunda çok büyük hassasiyet bekliyoruz."



Daha sonra Milletvekilleri ve Erkoç, Beyceğiz Mahallesi'ndeki 17 yaşındaki bedensel engelli Orhan Kırlangıç'a akülü araba hediye etti.



Kırlangıç, kendisine akülü araba hediye eden Erkoç'a ve beraberindeki milletvekillerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 04:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685