BAŞKAN ÇELEĞEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BİRİMLERİMİZ ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

 BAŞKAN ÇELEĞEN ÇALIŞMALARI  İNCELEDİ
 BAŞKAN ÇELEĞEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen  , Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyip son durumlarını gördüklerini söyledi.

Hazırlanan projelerle ilgili çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini vurgulayan Başkan Çeleğen," Birimlerimiz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz.



Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.

Çevre düzenleme, iç yol, yaya yolu, park çalışmalarını yerinde inceledik.  İlçemizde ulaşımı pratik ve güvenli hale getirecek yeni bir yol çalışması yapıyoruz. Yol üzerindeki genişliğini iki katına çıkardık kaldırım yaptık orta İçmelerde su drenaj çalışmaları devam ediyor.

En kısa zamanda tamamlayacağız.  Gece-gündüz demeden koşuyoruz. İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz" şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 00:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER