banner651

BAŞKAN BOZDAĞ'DAN MİRAÇ KANDİL MESAJI...

MİRAÇ GECESİ’Nİ İDRAK ETMENİN SEVİNÇ VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ.

BAŞKAN BOZDAĞ'DAN MİRAÇ KANDİL MESAJI...
BAŞKAN BOZDAĞ'DAN MİRAÇ KANDİL MESAJI... 

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, mesajında, Peygamber Efendimizin Mescid-i Haram’dan Mescid’i Aksa’ya, oradan da göklere seyahat ettirildiği mübarek gece olan Miraç Gecesi’ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. 


Bu mübarek gün, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku, mukaddes bir yolculuktur. Çünkü Miraç'ın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek yüce mertebelere erişmek vardır.

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, gerek kendi toplumumuz, gerekse tüm dünya insanları arasında kalın çizgilerle sınırlar oluşturan anlayış ve davranışlardan uzaklaşarak, dünya barışını sağlayacak sevgi ve barış tohumlarının ekilmesine çalışmalıyız.
Miraç Kandili'nin kalplerimizi ve gönüllerimizi aydınlatmasını, milletimizin, İslâm Âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın huzur ve hidayetine, toplumsal bağların güçlenmesine, dostluk ve kardeşliğin gelişmesine vesile olmasını, bereket ve bolluk getirmesini temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın, Miraç Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik eder; şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 04:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER