banner675

BAŞKAN BOZDAĞ: “BU ZAFER, EŞİNE BENZERİNE AZ RASTLANAN BİR ZAFERDİR”

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, ''Büyük bir inanç ve istiklal aşkıyla vatan savunmasında tek yürek olan Maraş, eşine az rastlanır bir kahramanlık sergilemiştir.

 BAŞKAN BOZDAĞ: “BU ZAFER, EŞİNE BENZERİNE AZ RASTLANAN BİR ZAFERDİR”
 BAŞKAN BOZDAĞ: “BU ZAFER, EŞİNE BENZERİNE AZ RASTLANAN BİR ZAFERDİR”

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı;

Başkan Bozdağ, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; ''Büyük bir inanç ve istiklal aşkıyla vatan savunmasında tek yürek olan Maraş, eşine az rastlanır bir kahramanlık sergilemiştir. Milli mücadelenin mutlak zafere ulaşacağı inancını bütün vatana Maraş halkının gösterdiği bu kahramanlık ilham etmiştir. 97 yıl önce çok kısıtlı imkanlarla sömürgecileri vatan topraklarından püskürterek şanlı bir tarih yazan Maraş halkı Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği kahramanlıklar neticesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından önce İstiklal Madalyası, sonra "Kahramanlık" ünvanı ile onurlandırılmıştır. Gururunu yaşadığımız bu mücadelenin zaferini kutlarken, ülkemizin ve şehrimizin aynı ruhu aynı heyecanı taşıdığını hissetmek bizler için büyük erdemdir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmadan kurtuluş mücadelesindeki heyecanla sürmesini temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kahramanmaraş'lıların 12 Şubat Kurtuluş Bayramını tebrik ediyor, aziz şehitlerimize rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum diyen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ son olarak, bizlerde Pazarcık Belediyesi olarak ilçemizi temsilen Pazarcık Ekspres isimli trenimiz ile birlikte, Pazarcık Kuva-i Milliye Cemiyeti olarak Paşa Yakup Hamdi Bozdağı, Çerkez Uzun Yusuf Ağayı, Büyük Mehmet Ağayı (Ufacıklı), Kara Silo Ağayı, Tapo Ağayı, Büyük Salman Ağayı ve Batumlu Ali Efendiyi canlandırarak Kurtuluş mücadelesinde ilçemizin ne kadar önemli rol oynadığını göstererek 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinliklerimize katılacağız” dedi.

 



 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685