banner651

ERDOĞANYILMAZ ÇARŞI ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

ERDOĞANYILMAZ, ŞEHRİN SORUNLARINI BİLİYORUM

ERDOĞANYILMAZ ÇARŞI ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

 Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz, Saraçhane, Kapalıçarşı, Şehit Gaziler Derneğini ziyaretlerde bulunarak," Ben bu şehirde yaşıyorum, şehrin sorunlarını biliyorum," dedi.

     8 yıldır televizyon da Kahramanmaraş sorunları için program yaptığını Kahramanmaraş Sokaklarında koşarak büyüdüğünü anlatan Serdar Erdoğanyılmaz," Saraçhane çarşısında esnafı ziyaret etti.
     Çarşı esnaflarından Devlet Köşker'e baş sağlığı dileklerinde bulunarak başladığı ziyaretine, Süleyman Şerbertiç, Hulusi Özger, Tenekeci Kemal ustamızla devam ederek çarşı esnafı ile hasbihal etti.
     Kapalıçarşı esnafını da tek tek ziyaret ederek esnafın Ak parti listesini de kendini 3. Sıra da gören inşaat Mühendisi, Hukukçu Serdar Erdoğanyılmaz." Dostlara teşekkür ediyorum," dedi.
    Mahir Ünal, Mehmet Sabancı, Serdar Erdoğanyılmaz, Mahmut Arıkan, Sıtkı Güvenç, Gökhan Gökşen, Sevde Bayazıt Kaçar sıralamasında yerini iyi bulan Serdar Erdoğanyılmaz:" Bizi listeye koysalar da koymasalarda biz partimiz için sonuna kadar çalışacağız, ancak iyi bir liste ve takım çalışması yapılması halinde Kahramanmaraş niye 8-0 olmasın, şu anda yapılan anketlerde Kahramanmaraş 7-1 görülsede bunun 8-0 yapmak elimizde.. birlik ve beraberlik içinde çalışmamız halinde Kahramanmaraş 8-0 olmaması için bir sebep yoktur," dedi.
    Çarşı ziyaretinden sonra ise Kahramanmaraş Harp Marurleri, Gaziler Derneğinin ziyaret ederek, Şehit Anneleri, Şehit babaları ile bir süre sohbet etti.
    Güneydoğu da verilen 30 bin şehitin Kahramanmaraş bölümü içinde yer alan Şehitlerin ailelerinin bulunduğu dernek binasında duygusal anlar yaşandı.
    Şehit ailelerinin acılarına ortak olan Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz, " 8 Nisan 2015 de kesin listeler seçim kuruluna verilecek öyle sanıyorum, önümüzdeki hafta anket ve halk görüşü bitmiş olur, 6 bin aday adayının 4 bin elendi, şu anda iki bin aday adayını üzerinde çalışma devam ediyor, bunun 550 aday olarak ilçe seçim kurullarına verilecektir.. " dedi. 
Haber: Ersoy SEVİNÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER