banner651

BAŞHEKİM YARDIMCISI "YEDİ GÜZEL ADAM"DA

GÖKŞEN,DOKTORLUK İLE SANA BİRBİRLERİNE ÇOK BENZİYOR

BAŞHEKİM YARDIMCISI

 Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Gökhan Gökşen, kentte çekilen televizyon dizisinde rol aldı.

"Yedi Güzel Adam" dizisinde "Doktor Said" karakterini canlandıran 16 yıllık hekim Gökşen, konuk oyuncu olarak başladığı dizide rol almaya devam ediyor.
Kentin tarihi, dokusu ve sosyal yönüyle ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı genellikle gazetecilerin başvurduğu Gökşen'in kapısını bu sefer film yapımcısı çaldı. Mesai arkadaşları ve ailesiyle istişare eden Gökşen, teklife "evet" diyerek, yaklaşık 1 ay süren ön hazırlık çalışmasının ardından filmin çekimlerine katıldı.
Kentte ilk kez çekilen dizinin önemine değinen Gökşen, yaptığı açıklamada, böyle bir filminde rol aldığı için mutlu olduğunu söyledi.
Çekimlerde zorlanmadığını ve kendisine söylenenleri yapmaya çalıştığını ifade eden Gökşen, dizide de doktoru canlandırdığını, bu durumun ise güzel bir duygu olduğunu vurguladı.
Mesleğine devam edeceğini dile getiren Gökşen, şöyle konuştu:
 "Bunun dışında sanatın insanın bir parçası olması gerektiğine inanan birisi olarak topluma kazanımlar sağlayacak hangi çalışma olursa olsun içerisinde yer alacağım. Daha önce yazdığım ve yönettiğim eserler oldu ancak oyunculuk hepsinden daha zormuş. Uzun süre acil hekimi olarak çalıştığım için insanların duygusal yoğunluğunu yani acısını, hüznünü, yakının kurtuluş sevincini yaşamış birisiyim. Oradan empati kurup aktarmaya çalışıyorum" dedi.
Performansı beğenilince dizide devam etti
Doktorluğun yanında adından oyuncu olarak da söz edilmesinin sevindirici olduğuna belirten Gökşen, Cüneyt Arkın ve Ferhat Göçer'in de meslektaşı olduğunu anımsattı.
Doktorluk ile sanatın birbirine çok benzediğini dile getiren Gökşen, iki alanın da insan duygularıyla yoğun olarak ilgilenen meslek dalı olduğununa işaret etti.
Dizinin yapım koordinatörü Tansu Şahin de yaklaşık bir yıl önce ön hazırlıklar için geldiği Kahramanmaraş'ta bilgi ve birikimlerinden faydalanmak için tanıştığı Gökşen'i konuk oyuncu olarak davet ettiğini, gösterdiği performans üzerine sonraki süreçte birlikte çalışmaya devam ettiklerini kaydetti.
Dizide, edebiyat ve sanat dünyasına imza atmış, Kahramanmaraş'ta aynı lisede eğitim gören şairler Erdem Bayazıt, Cahit Zarifoğlu, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Akif İnan, Alaeddin Özdenören ile Rasim Özdenören'in hayatları anlatılıyor.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER