AYHAN, ''TÜRKİYE'DE SİYASET MHP'SİZ DÜŞÜNÜLEMEZ''

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, ''MHP olarak 40 yılı aşan süredir siyaset sahnesinde açık ve net bir şekilde varız. Türkiye'de siyaset MHP'siz düşünülemez'' dedi

AYHAN, ''TÜRKİYE'DE SİYASET MHP'SİZ DÜŞÜNÜLEMEZ''
Ayhan, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen MHP 10. Merkez İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kolay kurulmadığını belirterek, ülkede bütün vatandaşların hür ve eşit olduğunu, hiç kimseye ayrımcılık yapılmaması gerektiğini söyledi. 

MHP'nin 40 yılı aşkın bir süredir siyaset arenasında var olduğunu belirten Ayhan, şunları kaydetti: ''MHP olarak 40 yılı aşan süredir siyaset sahnesinde açık ve net bir şekilde varız. Türkiye'de siyaset MHP'siz düşünülemez. Bir dönem şimdiki gibi iktidar olan, belli bir süre iktidar sahnesinde olanlar ne oldular- kayboldular; bugün onları görüyor musunuz- bugün isimleri bile yok. Siyaset mezarlığına gömüldüler. MHP dün vardı, bugün var, her şeye rağmen Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için yarında var olacak. 
 

Bizim misyonumuz tek başına iktidar olmaktır. Amacımız yeniden Türkiye'yi inşa etmek ve kurmaktır. Bizim misyonumuz Türkiye'yi ve Türk milletini geleceğini inşa etmektir.'' 
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise MHP'nin Kahramanmaraş'tan aldığı 73 bin oyun sorumluğunu üzerinde taşıdığını söyledi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER