ATLI: KAHRAMANMARAŞ İYİ’NİN PEŞİNDE!

İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Faruk Atlı, Genel Başkanları Meral Akşener’in Cumartesi günü Müftülük Meydanında Kahramanmaraşlılarla buluşmasını değerlendirdi. Yoğun yağmur yağışına rağmen yaklaşık 10 bin kişinin Müftülük Meydanı’nda Akşener’i dinlemek için ıslanmayı göze aldığını belirten Atlı, “Kahramanmaraş, İYİ’nin peşinde” dedi.

ATLI: KAHRAMANMARAŞ İYİ’NİN PEŞİNDE!

 

ATLI: KAHRAMANMARAŞ İYİ’NİN PEŞİNDE!

İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Faruk Atlı, Genel Başkanları Meral Akşener’in Cumartesi günü Müftülük Meydanında Kahramanmaraşlılarla buluşmasını değerlendirdi. Yoğun yağmur yağışına rağmen yaklaşık 10 bin kişinin Müftülük Meydanı’nda Akşener’i dinlemek için ıslanmayı göze aldığını belirten Atlı, “Kahramanmaraş, İYİ’nin peşinde” dedi.

Mitinge katılım sağlayan cesur yüreklere teşekkür eden Atlı, şöyle konuştu: “Sayın Genel Başkanımızı Kahramanmaraş’ta ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Havanın yağışlı olmasına rağmen, vatandaşlarımız, erken saatlerde alana geldi. Meral Hanım, saat 11.00’da Kahramanmaraşlılarla buluşacaktı; ancak hava muhalefeti nedeniyle uçak Kahramanmaraş’a inemedi, Gaziantep’e inmek zorunda kaldı. Elde olmayan bu sebeple mitingimiz biraz geç başladı. Ama tüm bunlara rağmen demokrasiye hasret kalmış binlerce vatandaşımız, Müftülük Meydanını doldurdu. Çok yakın bir zamana kadar toplantı, gösteriş ve yürüyüş yapmamıza izin verilmiyordu. Bunlar bir avuç insan, diyorlardı. Ama Cumartesi günü görüldü ki; bu ülkenin, iktidar partisinin koltuk hırsı uğruna harcanmasına göz yummayan binlerce insan, o bir avuç dedikleri insanların etrafında toplanmış, İYİ Hareketi dalga dalga yaymış. Çok zorladılar; fakat İYİ’nin karşısında duramadılar.”

“SAYI SAYMASINI BİLMEYEN KORKAKLAR SİYASET YAPMASIN!”

AK trollerin, İYİ Parti Kahramanmaraş mitingine daha insanlar gelmeden fotoğraf çekip; algı operasyonlarına giriştiğini kaydeden İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Faruk Atlı, gerçeği değiştirmeye kimsenin gücünün yetemeyeceğini ifade ederek sayı saymasını bilmeyen korkakları siyasete soyunmaması noktasında uyardı. Atlı, şunları söyledi: “İYİ Parti’yi çekemeyen klavye delikanlıları, bizim toy havasında geçen mitingimize gölge düşürmek için iftira yoluna gittiler. Daha miting başlamadan hatta insanlar alana yeni gelmeye başladığı sıralarda fotoğraf çekip İYİ Parti’nin kalabalığı bu, dediler. Sosyal medya hesaplarından en fazla 100 kişi vardı, diye yazdılar. O alandaki 10 bine yakın insanı yok saymaya kalktılar. Oysa binlerce kişinin doldurduğu o meydandakiler, sessiz çoğunluğun sadece ayak sesleriydi. İYİ Parti’nin gerçek kalabalığını, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde zaten büyük bir şok yaşayarak görecekler. Gerçeği kabullenemiyorlar, kabullenmeyi de istemiyorlar. Çünkü çok korkuyorlar. Böyle yapmaları, bizden ne kadar çok korktuklarını gösteriyor. Korkmakta da yerden göğe kadar haklılar. O, 100 kişi vardı, diye yazanları da kınamıyoruz. Demek ki ancak 100’e kadar sayabiliyorlar.”

“KOLTUK SALLANIYOR!”

İYİ Parti’nin Kahramanmaraş mitingini uzaktan dudaklarını ısırarak izleyenlerin, en büyük korkusunun sallanan koltukları olduğunu dile getiren Atlı, “Sallanan koltuklarını bırakmamak için her türlü yola başvuruyorlar. Son iki senedir de sahtecilik üzerine yoğunlaştılar. Sahte sosyal medya hesapları, sahte fotoğraflar, sahte ifadeler, sahte paylaşımlar… Ortaya gerçek bir şeyler koyamıyorlar. Çünkü gerçeklerden çok korkuyorlar. Kuyruklu yalanlarla bu milleti oyalamaya çalışıyorlar. Ama artık millet bunu yemiyor. Çünkü o kadar sahteciliğin karşısında bir İYİ Parti gerçeği var. Kendi içinde çelişen, söylemleri anlık değişen bir partinin bu ülkeye katacağı hiçbir şey yok. Bunu milletimiz şimdi daha iyi görüyor.”

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ADAYLARIMIZ VAR!

İktidar partisinin ve destekçilerinin İYİ Parti’yi kıskandığını aktaran Atlı, şunları kaydetti: “Bize gıpta ile bakıyorlar. Çünkü kıskanıyorlar. Pırıl pırıl Milletvekili Aday Adaylarımız var. Birikimli, kültürlü, birbirinden değerli Aday Adaylarımız var. Bizim adaylarımız, ülkeyi yönetmek için aday oluyorlar. Reklam için aday olmuyorlar. Makam, mevki yükseltmek için aday olmuyorlar. Çünkü zaten onlar, insanların gönlünde taht kurmuş insanlar. Onların tek gayeleri var. O da artık bu ülkeyi İYİ’lerin yönetmesi!”

DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ!

İYİ Parti Kahramanmaraş mitinginde ve imza kampanyasında kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür eden Atlı, “Mitingimizin organize edilmesinde ve güvenlik önlemlerinin alınması hususunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı başta Kahramanmaraş Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’a, gece gündüz demeden bizimle mesai yapan güvenlik güçlerimize ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiye imza verme sürecinde büyük kolaylıklar sağlayan İlçe Seçim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Onların aldığı önlemler sayesinde hızlı ve sorunsuz bir oy verme süreci yaşadık. Bunun yanında ilk gün imza atan 150 bin cesur yüreğe ve imza verecek olan kıymetli vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İmza kampanyasının ilk gününde hedefin üzerine çıkmamızda büyük katkısı olan ve büyük destek veren Kahramanmaraş’ın kahraman evlatlarına müteşekkiriz” diye konuştu.  (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 04:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER