banner651

"ASLA UNUTULMAYACAK TARİHİ BİR DESTAN’

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Beşen; “Asla unutulmayacak tarihi bir destan olan 15 Temmuz, vatansever bir halkın, bir dolarlık kâğıt adamlara karşı verilen mücadelenin zaferidir” dedi.

 "ASLA UNUTULMAYACAK TARİHİ BİR DESTAN’           

                            

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Beşen; “Asla unutulmayacak tarihi bir destan olan 15 Temmuz, vatansever bir halkın, bir dolarlık kâğıt adamlara karşı verilen mücadelenin zaferidir” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıldönümü nedeni ile yaptığı açıklamada Mehmet Beşen şunları kaydetti: “Yeni, güçlü Türkiye'nin tesisi AK Parti hükümetinin kararlı ve her alanda gösterdiği üstün performansla devam ediyor. Bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen, ayrışan, bir araya gelemeyen İslam Dünyasını birleştirmeye çalışan Türkiye’miz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 100 yılda yapılmayan, yapılması da zor olan projeleri 15 yıllık dönemde gerçekleştirmiştir. Dev projeler devam etmekte iken, her şey yolunda giderken, birileri hasta Türkiye'nin ayağa kalkmasından rahatsız oldu. Gezi ve 17-25 Aralık olayları ile kaos hedefleyip başarılı olamayan hain eller, son olarak 15 Temmuz 2016 günü alçak, hain planlarını devreye soktular. Bir tarafta; yıllarca bu milletin dini duygularını sömürerek, Devletin kurumlarında hassas görevlerde sinsi bir şekilde büyüyen FETÖ terör örgütü, sahiplerinin talimatı gereği, şerefli TSK içine sızmış olan bir grup hainler, tarihte unutulmayacak bir alçaklık örneği göstererek, kendi halkına, polisine, Meclis'ine ve Başkomutan Cumhurbaşkanımıza karşı eşi ve benzeri görülmemiş  bir kanlı kalkışma girişimini başlatarak, Milli iradeye darbe yapmaya kalktılar. Bu hainlerin ve maşalarının unuttuğu çok önemli bir unsur vardı ve bunu hesaba katmamışlardı: Yüce Allah'ın yardımını, Cumhurbaşkanımızın ferasetini ve Halkımızın inancını... Asker üniforması giymiş, eli kanlı, kendi halkına acımadan silah sıkan, devletimizin tankıyla, hava araçlarıyla halkına bomba yağdıran teröristler, diğer yanda, Cumhurbaşkanımızın meydanlara daveti ile hiçbir hesap yapmadan, sadece ellerinde Ay-Yıldızlı şerefli Türk Bayrağımızı alarak meydanlara inerek tankların, silahların önüne dimdik çıkan vatansever halkımız.... Çanakkale'de tarih yazan kahramanların torunları bu kez de vatan hainlerin karşısında tarihte eşi benzeri görülmemiş bir destan yazarak bir tane dahi silah kullanmadan vatanını, bayrağını müdafaa ederek istiklal ve istikbal mücadelesi vermiştir. Kısaca 15 Temmuz, vatansever bir halkın, bir dolarlık kâğıt adamlara karşı verilen mücadelenin zaferidir. Bu vesile ile 15 Temmuz Şehitlerimiz ile Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız.” (HABER MERKEZİ)

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER