banner651

ARPASATAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arpasatan, Ülkemizde seçim atmosferinin geride kaldığını belirterek, Türk ekonomisinin büyümesi için yerel yöneticilere büyük görevler düştüğünü söyledi.

ARPASATAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

 

ARPASATAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu  Başkanı       Ali Arpasatan, Ülkemizde seçim atmosferinin geride kaldığını belirterek, Türk ekonomisinin büyümesi için yerel yöneticilere büyük görevler düştüğünü söyledi.

   

 

 “31 Mart 2019 Pazar Günü Yapılan Yerel Seçimlere İlişkin ” görüş ve düşüncelerini açıklayan Başkan Arpasatan,  2018’in son çeyreğinde %3 küçülmüş ülkemizde, seçim atmosferi geride kalmıştır. Türk ekonomisinde küçülmenin durması ve tekrar büyümeye geçmesi için yerel yöneticilerimize de büyük görevler düşmektedir. Kalkınmanın yerelden başlamasına öncülük etmelidirler. Ortak akıl ve daha çok sivil toplum odaklı bir yönetim anlayışını benimsemeleri gerekir.” Dedi.

 

“Ekonomide nitelikli dönüşümü gerçekleştirmeye odaklanmalıyız” diyen Başkan Arpasatan, “Demokrasinin standardını yükseltmeyi hedefleyen, yerli ve yabancı sermayeye güven veren bir ortam yaratılmalıdır.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2019, 04:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER