banner651

ARIKAN'DAN STK'LARINA ZİYARET

ARIKAN, SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ BU MEMLEKETİN LOKOMOTİFİDİR

ARIKAN'DAN STK'LARINA ZİYARET

 Ziyaretlerini sabahın erken saatlerinden gece geç saatlerine kadar sürdüren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Tümsiad ve Ülfet Vakfını ziyaret ederek hem kentle ilgili hem de aday adaylığıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Gününü orman dairesi bölgesindeki vatandaşları ziyaret ederek geçiren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan akşam saatlerinde Tüm Sanayici İşadamları Derneği Kahramanmaraş Şubesinin yönetim kurulu toplantısına katıldı.
Kendisinin de hayatının da 15 yıl sivil toplum örgüt yöneticiliğinde geçtiğini hatırlatan Arıkan; "Sivil toplum örgütleri bu memleketin lokomotifleridir. Sivil toplum örgütleri bu şehrin gelişmesi için elinden gelen her şeyi yapan gönüllü kuruluşlardır. Tüm Sanayici İşadamları Derneği'nin de başarılı çalışmaları var. Özellikle kobiler anlamında esnaflarımızı yurt dışına götürerek yeni Pazar yerleri bulan, ortaklık kültürünü artırarak işletmelerinin büyümesini sağlayan önemli çalışmaları var.
Tabiî ki bunun yanında sosyal sorumluluklarını da unutmayarak şehrimizin gelişmesi için bütün gayretlerini sarfediyorlar" dedi.
Yönetim kurulu toplantılarında Mahmut Arıkan'ı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Tümsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak da Arıkan'ın kentin ekonomisine ve istihdamına ciddi anlamda katkılar yapan bir isim olduğunu söyledi. Başkan Toprak; "Sayın Mahmut Arıkan şehrimizin geleceği ile ilgili her zaman aktif olan STK'ların fikirlerini ve düşüncelerini önemseyen bir özelliğe sahip. Dolayısıyla Mahmut Arıkan'ın aday adaylığı bizi TÜMSİAD olarak heyecanlandırdı. İş dünyasından Mahmut Arıkan'ın vekil olarak gitmesi memleketimize katkı sağlayacak. Bu vesile ile 7 Haziran'da yapılacak Genel Seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Başkanımıza da başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun." Dedi.
Tümsiad'ın ardından Kahramanmaraş'ın dini eğitimine büyük katkılar sunan Ülfet Vakfı'na geçen Arıkan Ülfet Vakfı Kurucu Başkanı Abdullah Tayhan Hocaefendi ile sohbet etti. Taylan Hocaefendi'den hayır duaları alan Arıkan, 'Ülfet Vakfı gibi vakıfların maneviyat dünyasında büyük bir yeri olduğunu kendisinin de bu tür dini eğitim kurumlarının her zaman arkasında olduğunu söyledi. 
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER