banner675

ARAÇLA OLAYA HIZLI MÜDAHALE HIZLI SONUÇ ALINACAK

ADALAR, VATANDAŞLARIMIZ BİZİM BAŞ TACIMIZDIR

ARAÇLA OLAYA HIZLI MÜDAHALE HIZLI SONUÇ ALINACAK

 Kahramanmaraş Emniyet ve Asayiş Derneğinin katkılarıyla alınan tam donanımlı olay yeri inceleme aracı İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende alınan aracın anahtarı Kahramanmaraş Emniyet ve Asayiş Derneği Başkanı Ali Cilve tarafından İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar’a teslim edildi.
Daha büyük, daha komplike kazalara gidecek olan araç donanımı, ekipmanı ve profesyonel polis memurlarıyla hizmet verecek. Büyük ve çözülmesi daha zor olan ve çok sayıda yaralı ve ölünün olduğu kazalara müdahale eden 3 araç içerisinde en donanımlı ve profesyoneli olan araç kazanın aydınlatılmasında daha etkili olacak.
Koordinat belirten GPS, iz ve delili gösteren numaratör, spatula, kalem, tebeşir gibi Avrupa standartlarında akipmanlarla donatıldığını aktaran Şube Müdürü Nadir Telli, yeni alınan aracın olay yeri müdahale araçlarından en donanımlısı olduğunu ifade etti.
Aracın anahtar teslim töreninde konuşan Trafik Tescil Denetleme Şube Müdür Nadir Telli şunları dile getirdi: “Derneğimizin katkısıyla kaza ekiplerimize destek olsun anlamında bir aracımız daha takviye edildi. Bu aracımız da şehrimizin her noktasında meydana gelen kazalar en kısa zamanda ulaşmak ve kazalarda bilimsel, teknik anlamda olay yerini, kazada kusuru tespit etme anlamında ekiplerimizi ve kurumsallığımızı geliştirmiş olduk. Derneğimizin katkılarıyla alınan aracımız iç hacim olarak aynı zamanda olay yerindeki kazaya bakma, kazayı kontrol etme, güvenliği sağlama vatandaşa hizmet etme noktasında profesyonel bir araç olacak. Ve içindeki ekipmanlar da ikiye katlanmış olacak. Çünkü önceki araçlarımıza yeterli ekipman, donanım alan olmadığından dolayı yerleştirememiştik. Ama hâlihazırdaki alınan araç iç hacim olarak, araç performansı olarak, konfor, teknoloji olarak son model bir araç ve Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğümüz Trafik Tescil Hizmetlerinde kaza ekibi olarak kullanılacak.”
Kahramanmaraş Polis Teşkilatın birinci görevinin halkın huzur ve güvenli olduğuna dikkat çeken Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adala, yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Kahramanmaraş polis teşkilatı olarak birinci önceliğimiz her zaman vurguladığım gibi Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın güvenliği, huzuru ve istirahatıdır. Kahramanmaraşlı vatandaşlarımız her zaman bizim baş tacımızdır, bu uğurda polisimiz 24 saat canla başla hizmet etmektedir. Bu görev esnasında da en büyük yardımcımız vatandaşlarımızın polise olan güven ve desteğidir. Bu anlamda düşünecek olursak derneğimizin de polisimize katkıları takdire şayandır. Hizmet kalitesinin yükseltilmesinde donanım çok önemlidir, bu çerçevede düşündüğümüz de derneğimizin bize yapmış olduğu katkılar gerçekten takdire şayandır. Umarım kaza olmaz, umarım kullanmak zorunda kalmayız ama tedbir her şeyden önemlidir.”
Konuşmaların ardında aracın anahtarı İl Emniyet Müdürü Adalar’a teslim edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685