banner651

ANDIRIN’A "ZENGİN" ADAY

Ak Parti Andırın İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının ardından Aday Adaylığı başvurusunu Parti teşkilatına yapan Gazeteci İskender Zengin, burada yaptığı konuşmada “Ayrımız gayrımız yoktur” dedi.

ANDIRIN’A

 

ANDIRIN’A "ZENGİN" ADAY

 

Ak Parti Andırın İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının ardından Aday Adaylığı başvurusunu Parti teşkilatına yapan Gazeteci İskender Zengin, burada yaptığı konuşmada “Ayrımız gayrımız yoktur” dedi.

Andırın’da uzun yıllar Ak Parti Teşkilatında görev alan Kurucu Üyesi Gazeteci İskender Zengin, Andırın Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

 Ak Parti Andırın İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının ardından Aday Adaylığı başvurusunu Parti teşkilatına yapan Zengin, burada yaptığı konuşmada “Ayrımız gayrımız yoktur” dedi.

 Ak Parti’nin kuruluşuyla birlikte İlçe Teşkilatında aktif görevlerde bulunduğunu söyleyen Zengin: “Diğer arkadaşlarımız gibi bir yola çıktık. Bizim için dava birinci plandadır. 16-17 yıldır bu görevimizi sürdürüyoruz. Bende yönetimden istifamı verdim. Neden? İlçemiz için daha iyi bir şeyler yapabilir miyiz? Çünkü ülkemizin üzerindeki oyunları, Cumhurbaşkanımızın çektiği sıkıntıları, tüm millet olarak yaşıyoruz ve yedi düvele karşı bir savaş veriliyor aslında. Bizlerde birer savaşçı olarak, bu partinin neferi olarak davamızın peşinde sürekli koşa geldik. Taki, bu günlere kadar” dedi.

 

 

BU BİR DAVA MESELESİ

 

Daha iyi hizmet edebilmek adına aday adayı olduğuna işaret eden Gazeteci İskender Zengin: “Rabbim herkes için hayırlısını versin diyorum. Yine bizim davamız tabi, burada bir hizmet yarışı olduğudur, Güzel İlçemiz Andırın için. Mevcut Belediye Başkanımız sağ olsun, iyi yaptı, kötü yaptı diye Eleştiri olabilir, olmayabilir. Bunu vatandaşımız halkımız değerlendiriyor. Başkanımızda davamız için uğraştı, didindi. Her ne olursa olsun sonuçta dava önemli burada. Bizde bu yola çıkarken, Partimizin kuruluşundan yani, 2002’de bu hevesle bu istekle dava peşinde koşarak bu günlere geldik.  Yine bu seçimlerde birbirinden değerli belediye başkan aday adayı arkadaşlarımız var. Hepimizin gayesi amacı, bu ülkeye bu davaya, hizmet etmek. Burada sen ben kavgası yok aslında. Biz hepimiz birlikte, beraberlik içerisinde Andırın’ımız için yerel seçimlerde aday adayı oluyoruz. Gayemiz Andırın içindir ve bu böyle olmalıdır düşüncesindeyim. Nasıl Cumhurbaşkanımız  daha güçlü, daha ileri bir Türkiye için  uğraş veriyorsa, bizimde gayemiz memleketimiz içindir. Andırın içindir. Milletimizle gönül bağlarımızı daha da güçlendirmektir.

Bu vesileyle ilçemize hizmet için bu yola koyulan tüm aday adayı arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Gayemiz dava içindir sadece bunun için olduğuna inanıyorum. Ben de bu niyetle yola çıktım, inşallah herkes için hayırlı olur bende bir kardeşiniz olarak bu duygu ve düşüncelerle Ak Parti’den aday adayı oldum” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 03:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER