banner651

AMATÖR MAÇLARA DEVAM EDİLDİ

Kahramanmaraş Amatör Küme maçlarına hafta sonu oynanan maçlarla devam edildi. Kahramanmaraş Amatör Küme U15 Ligi Play-Off maçlarında gol yağmuru var.

AMATÖR MAÇLARA DEVAM EDİLDİ

PLAY-OFF MAÇLARINDA GOL YAĞMURU

 

Kahramanmaraş Amatör Küme maçlarına hafta sonu oynanan maçlarla devam edildi.  Kahramanmaraş Amatör Küme U15 Ligi Play-Off maçlarında gol yağmuru var.

Batıpark Futbol sahasında oynanan maçta Kurtuluş 1920 Spor, Elbistanspor’u 6-0’a geçerken Maraşspor’da Arsan Sümerspor’u 7-0 mağlup etti.

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme A ve B Grubunda oynanan toplam 9 karşılaşmayla devam edildi.  A Grubunda oynanan 5 maçta fileler tam 22 defa havalanırken en farklı skoru bu hafta Kümbetspor’u 5-0 mağlup eden Andırın Yeşildağspor elde etti. Bu Grupta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor ligde ilk yarının bitimine bir hafta kala liderliğini garantiledi.

B Grubunda bu hafta çok zorlu maçlar vardı. Lider Anadolu Gençlikspor takipçisi Ferhuş Karacasporla karşı karşıya geldi. Çok Zorlu ve çekişmeli geçen maç 1-1 sona erdi. Bu grupta son haftalarda puan kayıpları yaşayan Türkoğlu Belediyespor rakibi Çağlayanceritspor’u 5-2 mağlup etti.

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme’de gruplarında ilk üç sırayı alacak takımın Play-Off oynayacak olması lige ayrı bir heyecan katarken, ligde birkaç takım hariç  diğer takımların ilk üçe girme şansları devam ediyor.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi hafta sonu oynanan 1. Amatör Küme maçlarının yanısıra U13, U15, ve U17 Liglerinde oynanan Play-off ve lig maçları sonuçlarını da tescil etti.

 

Başkan Ali Kazancı Üyeler Adem Karaköse, Ahmet Güler, İlker Yiyen, Abdurrahman Akbaba, Savaş Doğrugörür, Yusuf Bayram Demirci, Ali Aytemiz’den oluşanTürkiye Futbol Federasyonu (Tff) Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi hem hafta sonu oynanan maçları karara bağlarken önümüzdeki hafta sonu oynanacak maçların programını da belirledi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi’nin aldığı kararlar şu şekilde;




HABER: Bilal EVRAN

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 03:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER